Οι Metallica απάντησαν σε οπαδό που τους την είπε για τις δωρεές που ζήτησαν

Roxx |
Metallica Ελλάδα 2020

Είσαι χρήστης του Facebook και ακολουθείς τους Metallica. Βλέπεις την μπάντα να ποστάρει για το Metallica Mondays, ζητώντας δωρεές από το κοινό και έχεις τη φαεινή ιδέα να τους την πεις.

«Δωρεές? Αξίζετε εκατομμύρια! Να δωρίσετε τα δικά σας δολάρια» έγραψε ο John χωρίς να περιμένει αυτό που ακολούθησε. Ο επίσημος λογαριασμός των Metallica, λοιπόν, προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη της μπάντας, αποφάσισε να απαντήσει με ένα κατεβατό σχεδόν 300 λέξεων.Σε αυτό τονίζουν ότι τα θετικά του ιδρύματος είναι πολύ περισσότερα από την όποια αρνητική κριτική μπορεί να δεχθούν και δηλώνουν έκπληκτοι από τη θετική ανταπόκριση του κοινού στο φιλανθρωπικούς έργο.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την απάντηση της μπάντας στο κείμενο που ακολουθεί, αφού δείτε πρώτα το σχόλιο.

«Συμφωνούμε John. Οπωσδήποτε πρέπει να κάνουμε δωρεές με τα δικά μας χρήματα. Για αυτό το κάνουμε ήδη. Οι Metallica έχουν κάνει τις δωρεές προτεραιότητα τους εδώ και πολύ καιρό, αλλά το κάνουμε αθόρυβα για να μην παρεξηγηθούν οι προθέσεις μας. Αλλά στο ξεκίνημα του 2017 διαπιστώσαμε ότι η επίδραση μας θα μεγάλωνε πολύ αν μοιραζόμασταν τη δέσμευση μας να υποστηρίζουμε κόσμο, με την οικογένεια των Metallica. Όλα τα οφέλη από το να μπορούμε να επιδράσουμε θετικά σε περισσότερους ανθρώπους, είναι περισσότερα από τις πιθανές αρνητικές αντιδράσεις που δεν καταλαβαίνουν τον λόγο που του το κάνουμε.

Για αυτό και μέσα από το ίδρυμα All Within My Hands κάνουμε δωρεές με ποσοστά από τις πωλήσεις των εισιτηρίων στις κοινότητες που εμφανιζόμαστε ζωντανά. Και αυτός είναι ο λόγος που αποφασίσαμε να γίνουμε δημιουργικοί κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αφού δεν μπορέσαμε να περιοδεύσουμε. Γιατί ξέρουμε ότι υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια περισσότερο από ποτέ. Δεν περιμένουμε φυσικά από όλους όσους βλέπουν αυτό το βίντεο να κάνουν δωρεές. Αλλά εκτιμούμε απεριόριστα κάθε δολάριο που λαμβάνει το ίδρυμα και υποσχόμαστε ότι χρησιμοποιείται για καλούς σκοπούς. 

Ούτε ένα σετ από αυτά που λαμβάνει το ίδρυμα All Within My Hands δεν πηγαίνει σε λειτουργικά έξοδα. Όλες οι δωρεές ωφελούν τους φιλανθρωπικούς συνεργάτες μας – που τους έχουμε ελέγξει ενδελεχώς-  για να κάνει το δώρο σας πραγματικά τη διαφορά.  Και είμαστε πραγματικά έκπληκτοι από το πόσοι οπαδοί θέλουν να βοηθήσουν. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσετε να έχετε ενδιαφέρον για αυτό το σκοπό και αν θέλετε μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα του ιδρύματος για να μάθετε περισσότερα για τη δουλειά που μας ενδιαφέρει τόσο πολύ: Το να υποστηρίζουμε τον αγώνα κατά της πείνας, την εκπαίδευση του εργατικού δυναμικού και άλλες κρίσιμες τοπικές υπηρεσίες». ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ