Μέσα στον χειμώνα το νέο άλμπουμ των Ghost

Roxx |

H πανδημία δεν φαίνεται να βάζει φρένο στον Tobias Forge, έτσι το νέο άλμπουμ των Ghost αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον χειμώνα που έρχεται. Κάτι που αν υπολογίζουμε σωστά τους μήνες που περιλαμβάνει ο χειμώνας, το τοποθετεί χρονικά μέχρι τον Φεβρουάριο.

Ο Forge έκανε την αποκάλυψη σε συνέντευξη του σε σουηδικό site και τονίζει ότι η πανδημία δεν επηρέασε καθόλου το περιεχόμενο του νέου άλμπουμ.

«Έκανα ήδη έναν δίσκο για την οργή του θεού και το τέλος του κόσμου, ακόμα και αν το Prequelle δεν αφορούσε τη μόλυνση από ιατρικής άποψης. Αλλά έχω την αίσθηση ότι θα ακούσουμε πολλούς δίσκους με τέτοιο περιεχόμενο στο μέλλον από άλλες μπάντες, έτσι λέω να μην συμμετέχω σε αυτό».

Οι Ghost έχουν ήδη μεταφέρει την περιοδεία τους για το φθινόπωρο του 2021, αλλά o Φοργε δεν μοιάζει θετικός στο ενδεχόμενο να κάνει ένα μικρότερο σόου απλά και μόνο για να τηρήσει τις προδιαγραφές.

«Έχουμε σκεφτεί μήπως δίναμε μικρότερα σόου αν ήταν δυνατόν. Αλλά ο σκοπός μου όταν παίζω ζωντανά με τους Ghost δεν είναι να το κάνω όπως και να χει, γιατί δεν είναι αυτό που θέλει ο κόσμος να δει από εμάς. Θέλουν ένα σόου. Δεν είναι δηλαδή απλά, ανεβαίνω στη σκηνή και αυτό ήταν. Το αντίθετο». ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ