Μέσα στο καλοκαίρι θα είναι έτοιμο το νέο άλμπουμ των Metallica
News

Μέσα στο καλοκαίρι θα είναι έτοιμο το νέο άλμπουμ των Metallica

Συζητάμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια για τον νέο δίσκο των Metallica και το πότε θα είναι έτοιμος αφού μην ξεχνάμε ότι έχουν περάσει οκτώ ολόκληρα χρόνια από την κυκλοφορία του Death Magnetic.

H μπάντα έχει περάσει πολύ καιρό στο στούντιο δεν έχει προγραμματισμένες πολλές συναυλίες για το καλοκαίρι  όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια και σύμφωνα με τον Lars Ulrich που μίλησε στο  Metal Forces  το άλμπουμ θα είναι έτοιμο μέχρι τον Αύγουστο.

«Βρισκόμαστε στο τέλος της μουσικής δημιουργικής διαδικασίας και μπαίνουμε στην εποχή που ψάχνουμε τους τρόπους για το πώς πως θα μοιραστούμε τη δουλειά μας με τον κόσμο. Τον Ιούνιο θα κάτσουμε και θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε με το υλικό. Ποιος θα είναι ο τίτλος και ποια τραγούδια θα έχει μέσα».

Στη συνέχεια ο Ulrich μίλησε για τον Greg Fidelman που έχει αναλάβει την παραγωγή του δίσκου.

«Ασχολείται με τον δίσκο 24 ώρες το 24ωρο από πέρυσι το καλοκαίρι. Έχει βάλει την καρδιά και την ψυχή του και κάνει εξαιρετική δουλειά στο να μας βοηθά».

Όσο για το αν η κυκλοφορία του θα γίνει μέσα στη χρονιά που διανύουμε δεν πήραμε καμία απολύτως υπόσχεση.

«Αν ο δίσκος δεν βγει φέτος δεν θα είναι επειδή δεν είναι έτοιμος. Θα είναι επειδή θα υπάρχει κάποιος κοσμικός λόγος που θα κάνει πιο έξυπνη την κυκλοφορία την επόμενη χρονιά. Αλλά θα είναι έτοιμος μέσα στο καλοκαίρι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: