Μέσα στο 2017 το νέο άλμπουμ των Trivium

Roxx |

Μπορεί μόλις να συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την κυκλοφορία του Silence in the Snow όμως οι Trivium σκέφτονται ήδη το επόμενο βήμα τους.

Και καλά κάνουν αν ρωτάτε εμάς, γιατί με εξαίρεση δυο-τρία τραγούδια δεν μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα η συγκεκριμένη δουλειά.

Σύμφωνα λοιπόν με τον κιθαρίστα της μπάντας Adam Messler, βρίσκονται ήδη σε στάδιο επεξεργασίας ιδεών ενώ μας λέει ότι το επόμενο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

«Εξαρτάται από το πας θα πάει η περιοδεία. Πάντα δουλεύουμε σε νέα μουσική. Είχαμε αρχίσει να γράφουμε ακόμα πριν κυκλοφορήσει τελικά το Silence in the Snow. Έχουμε πολύ υλικό στα χέρια μας και τώρα αυτό που μένει είναι να δούμε πότε θα μπούμε στο στούντιο, να βρούμε παραγωγό και όλες αυτές τις διαδικασίες. Δεν ξέρω ακριβώς πότε θα κυκλοφορήσει αλλά θα είναι σίγουρα μέσα στην επόμενη χρονιά».

Να προσθέσουμε εμείς ότι οι Trivium θα κάνουν μία ωραιότατη ευρωπαϊκή περιοδεία από τις 11 Φεβρουαρίου έως τα τέλη Μαρτίου σε πολλές χώρες εκτός φυσικά από τη δική μας.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ