Μέλος συμμορίας και με tattoo ο Lex Luthor στο Batman vs. Superman
News

Μέλος συμμορίας και με tattoo ο Lex Luthor στο Batman vs. Superman

Η ανακοίνωση ότι τον ρόλο του Lex Luthor στο επερχόμενο Batman vs. Superman αναλαμβάνει ο Jesse Eisenberg, έχει ξεσηκώσει πολύ κουβέντα, αλλά και πολλές θεωρίες για τον τρόπο που θα αποτυπωθεί ο Luthor στην ταινία.

Μία από αυτές τις πληροφορίες έρχεται από το Latino-Review το οποίο επικαλείται μάλιστα πηγή μέσα από την παραγωγή της ταινίας.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτή ο Lex Luthor θα είναι γεμάτος tattoo και ενώ θα διατηρηθεί και το ξυρισμένο κεφάλι το οποίο έχει στα κόμικ. Το ένα από αυτά τα  tattoo μάλιστα θα είναι ένα μανίκι στο δεξί χέρι με τον ουρανό της Metropolis.

Θα έχει μεγαλώσει ως μέλος και στη συνέχεια αρχηγός συμμορίας, ενώ θα γίνει δισεκατομμυριούχος στα 18 του χρόνια. Εκτός από αδίστακτος επιχειρηματίας και ιδιοφυία στους υπολογιστές θα διαθέτει λοιπόν και αρκετό street-credit. Η αυτοπεποίθηση και ευφυΐα συν το γεγονός ότι έφτασε εκεί που έφτασε από μόνος του θα είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά του.

Και επειδή ακριβώς είναι αυτοδημιούργητος δεν συμπαθεί καθόλου τον Bruce Wayne. Η πρώτη τους συνάντηση στην αρχή της ταινίας θα είναι έντονη, με τον Bruce Wayne να επισκέπτεται τον πύργο της Lexcorp και να εκφράζει τον θαυμασμό του για τον Superman ενώ από την άλλη ο Lex Luthor τον θεωρεί εξωγήινη απειλή που δεν πρέπει να βρίσκεται στη γη.

Ο Bruce Wayne προτείνει στο Luthor να συνεργαστούν για να βοηθήσουν την πόλη να σταθεί και πάλι στα πόδια της μετά τις καταστροφές που είδαμε στο Man of steel. Αν και σκεπτικός ό Luthor αποφασίζει να συνεργαστούν και να χρησιμοποιήσει για τα δικά του σχέδια τον Bruce Wayne που πιστεύει ότι μπορεί να βρεθεί μία ειρηνική λύση με τον Superman.

Ο Luthor θα βάλει τις φιτιλιές που χρειάζονται για να γίνει η σύγκρουση του Batman με τον Superman.

Αν και όλα αυτά μοιάζουν να έχουν βάση, τίποτα φυσικά δεν είναι σίγουρο και μέχρι να δούμε το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί με οποιαδήποτε τέτοια πληροφορία.

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους τον Μάιο του 2016.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ