Μεγάλο «πακέτο» έφαγαν οι Avenged Sevenfold στην πρώτη τους headline εμφάνιση στο Hellfest

Roxx |

To βράδυ του Σαββάτου οι Avenged Sevenfold έπαιζαν για πρώτη φορά στην καριέρα τους ως headliners στο Hellfest της Γαλλίας και μάλιστα ήταν η τρίτη συνεχόμενη βραδιά που εμφανίζονταν ζωντανά, αφού είχαν προηγηθεί το Graspop Metal Meeting την Παρασκευή και το Copenhell την Πέμπτη.

Γενικά σε αυτή την ευρωπαϊκή περιοδεία που περιελάμβανε εμφανίσεις σε φεστιβάλ, είχαμε διαπιστώσει από τα βίντεο ότι κάποια θεματάκια τα είχε ο M. Shadows με τη φωνή του, δεν ήταν όμως κάτι που επηρέαζε την εμφάνιση τους, απλά δεν έπιανε τη συνηθισμένη υψηλή απόδοση του.

Όλα αυτά μέχρι το Σάββατο.

Το συγκρότημα βγήκε στη σκηνή μετά από ένα tribute στον Vinnie Paul, με φωτογραφίες του στις οθόνες και το Walk των Pantera να παίζει από τα ηχεία, ενώ στις αρχές της εμφάνισης τους του αφιέρωσαν και το Hail to the King.  Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

H φωνή του Shadows είχε ήδη αρχίσει να παίρνει την… κατηφόρα, μέχρι που στο So Far Away έγινε απόλυτα εμφανές ότι δύσκολα θα μπορούσε να συνεχίσει.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, παραδέχτηκε στο κοινό την αδυναμία του και ανέβασε έναν οπαδό στη σκηνή για να τραγουδήσει το Nightmare. Το θετικό για το συγκρότημα ήταν ότι το πρόβλημα του παρέμεινε στα ίδια επίπεδα, η φωνή του δεν έκλεισε τελείως και με υπερπροσπάθεια κατάφερε να ολοκληρώσει τη συναυλία.

Ήταν σίγουρα μία πολύ άτυχη στιγμή για τη μπάντα που έχει καταφέρει με σκληρή δουλειά να αποκτήσει status headliner σε όλο και περισσότερες χώρες και το κοινό φάνηκε να εκτιμά τη έντιμη στάση τους στη δύσκολη αυτή βραδιά.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ