Μεγάλο διάλλειμα των Lamb of God ανακοίνωσε ο Randy Blythe
News

Μεγάλο διάλλειμα των Lamb of God ανακοίνωσε ο Randy Blythe

Τα τελευταία τρία χρόνια η ζωή των Lamb of God κύλησε κάπως έτσι. Μπήκαν στο στούντιο, έγραψαν το Resolution, το κυκλοφόρησαν, ξεκίνησαν παγκόσμια περιοδεία και την ολοκλήρωσαν.

Ακούγεται φυσιολογικό για ένα συγκρότημα. Θα ήταν, αν δεν υπήρχε στο ενδιάμεσο η σύλληψη του Randy Blythe στην Τσεχία και η κράτηση του για ανθρωποκτονία και στη συνέχεια η δίκη και η τελική αθώωση του.

Μέτα από όλα αυτά ο Randy Blythe με δημοσίευση του στο instagram (κάτω από τη φωτογραφία που βλέπετε) ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα μεγάλο διάλλειμα και θα κάνει πολύ καιρό να σκεφτεί οτιδήποτε έχει να κάνει με τους Lamb of God.

«Άλλος ένας κύκλος φτάνει στο τέλος του. Ήταν ένας γεμάτος γεγονότα και αγχωτικός κύκλος. Έχουν περάσει περίπου τρία χρόνια από τότε που μπήκαμε στο στούντιο και χρειάζομαι ένα διάλλειμα. Αύριο έχουμε ένα ταξίδι 19 ωρών για να επιστρέψουμε στις ΗΠΑ, και εκτός από δύο προγραμματισμένα φεστιβάλ μέσα στη χρονιά δεν θα σκεφτώ τους Lamb of God, τις συναυλίες, το heavy metal, το να γράψω καινούργιο υλικό, ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, για πολύ καιρό.

Καιρός να κάνω άλλα πράγματα, να αφήσω τη σκέψη μου να οργανωθεί και απλά να είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ