Μεγάλη αβεβαιότητα για το μέλλον του American Gods – Ψάχνει λύσεις το κανάλι
News

Μεγάλη αβεβαιότητα για το μέλλον του American Gods – Ψάχνει λύσεις το κανάλι

Ήταν μία από τις καλύτερες νέες σειρές του 2017. Η πρώτη σεζόν του American Gods έκλεψε τις εντυπώσεις, χειρίστηκε πολύ καλά το υλικό από το βιβλίο του Neil Gaiman και οι προοπτικές για τη συνέχεια ήταν εξαιρετικές.

Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που στα τέλη Νοεμβρίου έγινε γνωστό ότι η εταιρεία παραγωγής τα έσπασε με τους δημιουργούς της σειράς Bryan Fuller και Michael Green που είχαν αναλάβει το δύσκολο έργο να μεταφέρουν ένα τόσο σημαντικό βιβλίο στη μικρή οθόνη.

Από τότε δεν έχουμε ακούσει πολλά πράγματα και ήρθε ο πρόεδρος του Starz (που προβάλλει το American Gods) να επιβεβαιώσει ότι τα προβλήματα παραμένουν και αναζητούν τρόπους για να λύσουν.

«Αντιμετωπίζουμε προβλήματα με την 2η σεζόν. Σίγουρα δεν είναι ιδανικό να υπάρχουν 18 μήνες ή δυο χρόνια κενό ανάμεσα στις σεζόν» τόνισε αρχικά ο Chris Albrecht και συνέχισε λέγοντας ότι η εταιρεία παραγωγής (Fremantle), ψάχνει τον τρόπο για να συνεχίσουν οι Fuller και Green να εμπλέκονται στη δημιουργία της αν και είναι σίγουρο ότι δεν θα είναι τα απόλυτα αφεντικά όπως πριν, αφού ήδη έχουν αρχίσει να ασχολούνται με άλλα πρότζεκτ.

Ο πρόεδρος του Starz αποκάλυψε ότι ο Neil Gaiman που είχε μέχρι σήμερα συμβουλευτικό ρόλο θα μπει μπροστά και θα έχει πιο οργανωτικά καθήκοντα ενώ αναζητείται ένας άνθρωπος με τηλεοπτικό background για να τον πλαισιώσει.

Με όλα αυτά πάντως δύσκολα αναμένουμε τη 2η σεζόν πριν το 2019 έτσι μπαίνει στη λίστα με τις αγαπημένες σειρές που δεν θα δούμε φέτος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ