Μεγάλα ονόματα και στη 2η σεζόν του True Detective
Movies and TV

Μεγάλα ονόματα και στη 2η σεζόν του True Detective

Με τις 12 υποψηφιότητες για Emmy και τους Μάθιου Μακόναχι και Γούντι Χάρελσον να μπαίνουν και οι δύο στην κούρσα για τον Α’ Ανδρικό ρόλο το True Detective εδραίωσε από την πρώτη σεζόν τη θέση του ανάμεσα στις κορυφαίες σειρές της εποχής μας.

Βέβαια τώρα θα έχουμε restart με νέα υπόθεση και άλλους ηθοποιούς άρα μένει να δούμε αν οι προσδοκίες μας θα εκπληρωθούν.
Όπως δήλωσε πάντως στέλεχος του HBO και στη δεύτερη σεζόν θα έχουμε γνωστά ονόματα ηθοποιών αν και δεν ήταν αυτή η πρόθεση από την αρχή.

«Νομίζω ότι πολλοί γνωστοί και ταλαντούχοι ηθοποιοί ψάχνουν ένα καλό σενάριο. Τα ονόματα που θα αποτελέσουν το καστ θα είναι γνωστά, αν και αυτό δεν ήταν προϋπόθεση από την αρχή» τόνισε ο Μάικλ Λομπάρντο που είναι πρόεδρος προγραμματισμού στο κανάλι ενώ είπε επίσης ότι δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να έχουμε ανακοινώσεις.

Και για να μας κάνει ακόμα περισσότερο ανυπόμονους ο Λομπάρντο αποκάλυψε ότι έχει διαβάσει το σενάριο για τα δύο πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, που σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του δημιουργού Nic Pizzolatto, θα έχει ως βάση την Καλιφόρνια και τέσσερις κεντρικούς ρόλους.

«Τα δύο πρώτα επεισόδια είναι καλύτερα από αυτά της πρώτης σεζόν. Ο Nic είναι ένας εξαιρετικός δημιουργός και μας έχει ενθουσιάσει με τα πρώτα δείγματα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ