Μέχρι πότε θα κοστίζουν 49 ευρώ τα εισιτήρια για Iron Maiden και Judas Priest;
News

Μέχρι πότε θα κοστίζουν 49 ευρώ τα εισιτήρια για Iron Maiden και Judas Priest;

Εδώ και μία εβδομάδα έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για τις δύο ημέρες του Rockwave Festival όπου θα εμφανιστούν στις 19 Ιουλίου οι Judas Priest και στις 20 οι Iron Maiden.

Και επειδή μας ρωτάτε αρκετοί που δεν έχετε προμηθευτεί ακόμα τα εισιτήρια σας, μέχρι πότε οι τιμές θα βρίσκονται στα 49 ευρώ η ημέρα και στα 88 ευρώ το διήμερο, η απάντηση ήρθε με ανακοίνωση της Didi Music.

Αυτές οι τιμές θα ισχύουν μέχρι το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου. Μετά θα διαμορφωθούν στα 55 ευρώ για το εισιτήριο ημέρας και στα 96 για το διήμερο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο διήμερος heavy metal σεισμός του Rockwave δονησε για τα καλά τους fans οι οποίοι ανταποκριθηκαν σε πρωτόγνωρο βαθμό αγοράζοντας χιλιάδες εισιτήρια.

Σε μια προσπάθεια να αγοράσουν σε πολύ οικονομική τιμή τα εισιτήρια τους θα παρατεινουμε την προπώληση των ημερησίων εισιτηρίων με κόστος 49 ευρώ για τις εμφανίσεις των Judas Priest την Πέμπτη 19 Ιουλίου στο Rockwave festival και των Iron Maiden την Παρασκευή 20 Ιουλίου και του διήμερου στα 88 ευρώ μέχρι το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 17:00.

Η τιμή τους έκτοτε θα διαμορφωθεί στα 55 ευρώ ανά ημέρα και 96 ευρώ το διήμερο!

Σημεία Προπώλησης: Αθήνα : Ticket House, Πανεπιστημίου 42 εντός στοάς, Θεσσαλονίκη: Musicland Μητροπόλεως 102, Σε όλη την Ελλάδα: Δίκτυο καταστημάτων Γερμανός COSMOTE, ηλεκτρονικά: www.tickethouse.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ