Με δύο εκατ. ευρώ θα σκεφτόταν επανασύνδεση με τους Helloween o Kiske
News

Με δύο εκατ. ευρώ θα σκεφτόταν επανασύνδεση με τους Helloween o Kiske

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια έντονη φημολογία ότι οι Helloween είναι κοντά σε επανασύνδεση με τον Michael Kiske.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην τραγουδιστής του συγκροτήματος, απέδωσε τις φήμες στο στρατόπεδο των Helloween, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο στο ορίζοντα.

«Για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω το έχουν στο μυαλό τους. Έχουν όμως τραγουδιστή. Πριν λίγο καιρό συνάντησε τυχαία τον Michael Weikath, ήταν πολύ ζεστός και πολύ φιλικός απέναντι μου. Είναι ξεκάθαρο ότι έχουν αλλάξει στάση, γιατί μου έκαναν μεγάλο κακό τα προηγούμενα χρόνια με όσα έλεγαν για μένα και ήξεραν ότι δεν είναι αλήθεια»

Στη συνέχεια ο Kiske ρωτήθηκε για το αν θα σκεφτόταν και το αν θα ήταν θετικός σε επανασύνδεση:

«Η καρδιά μου απλά δεν είναι εκεί. Αν μου έδιναν δύο εκατ. ευρώ θα ήμουν χαζός να μην το έκανα, αλλά αυτό δεν θα συμβεί. Για τους οπαδούς μπορείς να κάνεις πολλά, αλλά για μένα προσωπικά, θα ήταν πολύ δύσκολο, να είμαι στη σκηνή με ανθρώπους που δεν θεωρώ φίλους μου, ανθρώπους που έχω τόσο αρνητικό παρελθόν και νιώθω τόσο προδομένος από αυτούς. Η φωνή μου λογικά δεν θα έβγαινε».

Ορίστε λοιπόν. Και τώρα ξέρουμε ότι αν γίνει ποτέ κάτι τέτοιο θα είναι καθαρά για τα λεφτά. Δεν μοιάζει και με ελκυστική κατάσταση έτσι;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ