Με αυτό τον τρόπο θα γυρίσει ο Τζον Σνόου στο Game of Thrones
Game of thrones

Με αυτό τον τρόπο θα γυρίσει ο Τζον Σνόου στο Game of Thrones

Εδώ και λίγες ημέρες το ερώτημα πλέον δεν είναι αν θα γυρίσει ο Τζον Σνόoυ στο Game of Thrones, αλλά το πώς θα γυρίσει.

Το επίσημο πόστερ  για τον έκτο κύκλο της σειράς κάνει σαφές ότι ο αρχηγός της νυχτερινής φρουράς θα επιστρέψει αλλά η τελευταία φορά που τον είδαμε ήταν αιμόφυρτο πάνω στο χιόνι έτοιμο να ξεψυχήσει από τις πολλαπλές μαχαιριές.

Τι θα γίνει λοιπόν;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ (ΠΙΘΑΝΑ) SPOILER

556bb81c4ae56e586e457483_spoilers-game-nights-king

Σύμφωνα με ισπανικό site που παρακολουθεί στενά τα γυρίσματα της σειράς και έχει βγάλει πολλές ειδήσεις στο παρελθόν, ο τρόπος επιστροφής του θα είναι ένας από αυτούς που είχαν συζητηθεί έντονα.

Θα βάλει το χεράκι της η Μελισάνδρη. Θυμίζουμε ότι στο τέλος του 5ου κύκλου την είδαμε να εγκαταλείπει στο στρατόπεδο του Στάνις και να επιστρέφει στο τείχος λίγο πριν ο Τζον Σνόου μαχαιρωθεί από τους συντρόφους του.

Melisandre

Η ηθοποιός που υποδύεται τη Μελισάνδρη ολοκλήρωσε πριν λίγες ημέρες τα γυρίσματα της κάτω από απόλυτη μυστικότητα και το δημοσίευμα υποστηρίζει, ότι μεγάλο ρόλο στη σκηνή θα παίξει ο Ghost,  ανταρόλυκος του Τζον Σνόου.

Κάτι που αν ισχύει, σημαίνει ότι ο Σνόου αφού κρατήθει ή επανέλθει στη ζωή από τη Μελισάνδρη,  θα μεταφερθεί στο σώμα του Ghost με τρόπο ίδιο με αυτόν που έχουμε δει να μεταφέρεται ο αδελφός του ο Μπραν. Φημολογείται ότι οι δυνάμεις τους είναι παρόμοιες.

JonSnowandGhost_zps1ee24295

Το θέμα από εκεί και πέρα είναι το πώς ο Τζον Σνόου θα επιστρέψει στο κανονικό του σώμα.

Η έκτη σεζόν του Game of Thrones κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο.

CUghf-tWsAQ5ftS

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ