Ο Max Cavalera είναι περισσότερο μεταλάς από ποτέ!
Music

Ο Max Cavalera είναι περισσότερο μεταλάς από ποτέ!

Είναι καλή φάση να διαβάζεις συνεντεύξεις ανθρώπων με μεγάλη ιστορία στον χώρο και να βλέπεις ότι ακόμα και μετά από όσα έχουν πετύχει η προσέγγιση τους στη μουσική γίνεται με αγάπη και μεράκι και χωρίς τυπικό επαγγελματισμό.

Και μια τέτοια συνέντευξη έδωσε στο Metalpaths.com ο Max Cavalera. Μας λέει λοιπόν πως αν και έχει φτάσει τα 45 του χρόνια η αγάπη του για το metal είναι σήμερα πιο δυνατή από ποτέ!

«Το πιο σημαντικό είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις. Για εμένα, το να παίζω μουσική, το να παίζω metal δεν είναι δουλειά, είναι η ζωή μου, είναι ο τρόπος ζωής μου. Το να είμαι μεταλάς είναι κάτι που αποφάσισα στην εφηβεία και από τότε δεν άλλαξε.

Και γουστάρω να φοράω τα μαύρα t-shirt μου, με στάμπες από τις αγαπημένες μου μπάντες. Γουστάρω να ανακαλύπτω νέα συγκροτήματα και να έρχομαι σε επαφή μαζί τους, να μου στέλνουν μπλουζάκια τους. Και γουστάρω να φτιάχνω μουσική, να ακούω μουσική και να παίζω μουσική. Για εμένα είναι η τέλεια ζωή έτσι δεν το βαριέμαι ποτέ.

Έχουν περάσει τριάντα χρόνια από τότε που ξεκίνησα. Νομίω ότι τώρα είμαι περισσότερο metalhead από ποτέ. Αγαπώ το metal σήμερα περισσότερο από όσο το αγαπούσα σε ολόκληρη τη ζωή μου. Και είμαι 45 χρονών. Είναι σαν ένα νέο ξεκίνημα για μένα, σαν να ανακάλυψα το metal από την αρχή και με περισσότερη όρεξη από ποτέ. Και ακούω περισσότερο metal από όσο άκουγα στην υπόλοιπη ζωή μου. Αγαπώ τα συναισθήματα που μου δημιουργεί. Μοιάζουν με λύτρωση».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ