Ματαιώνεται οριστικά το Heavy By The Sea
Music

Ματαιώνεται οριστικά το Heavy By The Sea

Η ακύρωση της περιοδείας των Mastodon έφερε και την οριστική ματαίωση του Heavy by the Seas σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αφού παρά τις προσπάθειες η διοργανώτρια εταιρεία δεν κατάφερε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να βρει αντίστοιχου βεληνεκούς headliner.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την αναγκαστική ματαίωση του Heavy By The Sea Festival2015. Η ακύρωση της περιοδείας τωνMastodon αφήνει το φεστιβάλ χωρίς headliner. Καθώς βρισκόμαστε εν μέσω καλοκαιριού και μόλις ένα μήνα πριν τις ημερομηνίες διεξαγωγής του, πλέον δεν είναι εφικτή η πραγματοποίηση του φεστιβάλ, παρά τις προσπάθειές μας. Ζητάμε την κατανόηση του κοινού για την απροσδόκητη εξέλιξη. 

Η επιστροφή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από τις 10/08 ως και τις 02/09.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Η επιστροφή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από τις 10/08 ως και τις 02/09.
Για τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί με πιστωτική κάρτα, η επιστροφή γίνεται αυτόματα στην ίδια πιστωτική κάρτα. 

Για τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί με μετρητά, η επιστροφή γίνεται ως εξής:
Για κατόχους εισιτηρίων από τα viva .grPublic, Παπασωτηρίου, Ianos MediaMarkt SevenSpots , η επιστροφή γίνεται μέσω τραπέζηςαπό τις 10/08 ως και τις 02/09. Παρακαλούνται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στοcancellation.viva.gr ώστε να γίνει κατάθεση του αντιτίμου στον λογαριασμό τους.

Για κατόχους εισιτηρίων από ταMetal Era και MusiclandΘεσσαλονικης, η επιστροφή γίνεται με μετρητά μέσω των καταστημάτων από τις 10/08 ως και τις 02/09.
Για κατόχους εισιτηρίων από τ oticketarena.gr, παρακαλούνται οι κάτοχοι να επικοινωνήσουν με τοticketarena.gr από τις 10/08 ως και τις 02/09.
Πληροφορίες: www.detoxevents.gr2109636845
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ