Η Marvel προσθέτει υλικό στις προβολές του Endgame για να σπάσει το ρεκόρ του Avatar!
News

Η Marvel προσθέτει υλικό στις προβολές του Endgame για να σπάσει το ρεκόρ του Avatar!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Αυτή τη στιγμή που μιλάμε και μετά από δύο μήνες στους κινηματογράφους το Endgame των Avengers έχει φτάσει στα 2,745 δισεκατομμύρια εισπράξεων.

Το χωρίζουν 45 εκατομμύρια δολάρια από το Avatar που κρατάει την πρώτη θέση όλων των εποχών για εισπράξεις παγκοσμίως και η αλήθεια είναι ότι θα δυσκολευόταν λίγο να τα φτάσει, αφού πλέον όσοι ήταν να δουν την ταινία την έχουν δει. Ξανά και ξανά και ξανά.

Η Marvel λοιπόν αποφάσισε να προσφέρει… τυράκι στον κόσμο για να τον οδηγήσει ξανά στις αίθουσες. Έτσι τις επόμενες ημέρες θα προστεθεί στην προβολή ακυκλοφόρητο υλικό.

«Θα υπάρξει μία νέα εκδοχή στους κινηματογράφους με μερικά καινούργια πράγματα στο τέλος και θα την προωθήσουμε με νέο μάρκετινγκ. Αμέσως μετά τους τίτλους τέλους θα υπάρχει μία κομμένη σκηνή, ένα μικρό tribute και μερικές εκπλήξεις. Αυτό θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο» δήλωσε ο Kevin Feige.

Οι φανατικοί σίγουρα θα δελεαστούν από αυτή την κίνηση έτσι λογικά μέχρι τις αρχές Ιουλίου το ρεκόρ θα έχει περάσει στα χέρια των Avengers.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ