Η Marvel αποκάλυψε τον πρώτο gay Captain America
News

Η Marvel αποκάλυψε τον πρώτο gay Captain America

Τις πρώτες εικόνες του νέου Captain America αποκάλυψε η Marvel. Το όνομα του χαρακτήρα είναι Aaron Fischer και θα είναι ο πρώτος εκπρόσωπος της gay κοινότητας που θα κρατήσει την ασπίδα στα 80 χρόνια των κόμικ.

Ο Fischer περιγράφεται ως ο Captain America των σιδηροδρόμων και είναι ο προστάτης των άστεγων έφηβων που έχει φύγει από τα σπίτια τους. Η Limited σειρά κόμικ θα έχει τίτλο The United States of Captain America και βρίσκει τον Steve Rogers να συμμαχεί με άλλους Captain America του παρελθόντος σε ένα road trip με στόχο να βρει τη χαμένη ασπίδα του. Στη διαδρομή τους θα ανακαλύψουν καθημερινούς ανθρώπους που χρησιμοποίησαν την ασπίδα για να προστατεύσουν τις κοινότητες τους.

Η σειρά έχει γραφτεί από τον  Christopher Cantwell σε σχέδια του Dale Eaglesham. «Ο Aaron Fischer εκπροσωπεί τους καταπιεσμένους και τους ξεχασμένους. Ελπίζω ότι η ιστορία του θα θα βρει σύνδεση με το κοινό και θα βοηθήσει στον ερχομό της νέας γενιάς ηρώων» δήλωσε ο Joshua Trujillo που επιμελήθηκε την ιστορία του πρώτου τεύχους.  Ακολουθούν οι πρώτες εικόνες. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ