Mark Zonder: «Ο Portnoy 'εσφαξε' τα τραγούδια των Fates Warning»
News

Mark Zonder: «Ο Portnoy ‘εσφαξε’ τα τραγούδια των Fates Warning»

Καιρό είχαμε να ασχοληθούμε με κάτι πιπεράτο, αφού η επικαιρότητα μέσα στη χρονιά που διανύουμε ήταν λογικό να περιστρέφεται γύρω από την πανδημία και το πόσο χάλια ήταν γενικά το 2020.

Κι όμως, λίγο πριν ο διαιτητής να σφυρίξει τη… λήξη έρχεται ο Mark Zonder να μας προσφέρει αφορμές για ξεκατίνιασμα. O πρώην ντράμερ των Fates Warning μίλησε στο ProgRock Digital και είχε να πει τα καλύτερα για τον Bobby Jarzombek, που παίζει ντραμς για την μπάντα από το 2007, λέγοντας ότι είναι ο μοναδικός που παίζει σωστά και νότα προς νότα τα μέρη του ίδιου, από τα προηγούμενα άλμπουμ.

Μετά τα καλά λόγια πέρασε στα «καρφιά» που κατευθύνθηκαν προς τον Mike Portnoy. «Αν θέλετε να γελάσετε, δείτε τον Pornoy να παίζει το Point Of View και το Eleventh Hour στο Σάο Πάολο με τους Fates Warning. Θα δειτε κάποιον να σφάζει τα κομμάτια».

Ο Zonder αναφέρεται σε μία εμφάνιση του Portnoy το 2012 με τους Fates όταν αντικατέστησε για μία βραδιά τον Jarzombek, αλλά προφανώς το κρατούσε… μανιάτικο στο Portnoy που παλιότερα είχε χαρακτηρίσει το παίξιμο του «ρομποτικό».

Ο Portnoy δεν άργησε να απαντήσει σε αυτή την ατάκα: «Είχα μία γεμάτη εβδομάδα τότε, που ξεκίνησε με την ηχογράφηση του άλμπουμ των Bigel, μετά πέταξα στο Τέξας για μία εμφάνιση με τους Adrenaline Mob, επέστρεψα στο Λος Άντζελες για το Metal Masters και στο τέλος πήγα στη Βραζιλία για τους Fates Warning. Με συγχωρείς Mark Zonder που δεν πρόλαβα να μάθω τέλεια όλα τα μέρη σου». 

Αυτό είναι το βίντεο από τη συγκεκριμένη εμφάνιση του Portnoy με τους Fates Warning.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ