Ηθοποιός του Game of Thrones: «Ο Marilyn Manson με κυνήγησε με τσεκούρι»
News

Ηθοποιός του Game of Thrones: «Ο Marilyn Manson με κυνήγησε με τσεκούρι»

Την ανατριχιαστική εμπειρία της ως φίλη αρχικά και για ένα διάστημα σεξουαλική παρτενέρ του Marilyn Manson αποκάλυψε με συνέντευξη της στο περιοδικό The Cut η ηθοποιός Esmé Bianco, γνωστή από τη συμμετοχή της στο Game of Thrones στο ρόλο της Ros.

Η 38χρονη ηθοποιός πάει πίσω στη δεκαετία του 90 όταν ήταν φανατική οπαδός της μουσικής του, μιλάει για τη γνωριμία τους μέσω της τότε συζύγου του Dita Von Teese και για την δύσκολη εμπειρία της στα γυρίσματα του βίντεο για το I Want to kill you like they do in the Movies, που δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2011 όταν αυτή μετακόμισε στο σπίτι του και τότε ξεκίνησε όπως λέει ο εφιάλτης, με τον τραγουδιστή να την χαράζει πολλές φορές με μαχαίρι, να μην την αφήνει να κοιμηθεί και να μην της επιτρέπει να τρώει αν δεν φάει αυτός πρώτα.

Η Esmé Bianco λέει ότι όταν προβλήθηκαν τα πρώτα επεισόδια της συμμετοχής της στο Game of Thrones έδειχνε τις σκηνές σε κόσμο που βρισκόταν στην έπαυλη του και τους έλεγε: «Αυτή είναι η κοπέλα μου. Είναι πουτ@ν@. Κοίταξτε τα βυζι@ της».

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και την έκανε να φύγει από το σπίτι λέει πως ήταν μια φορά που ο Manson την κυνηγούσε μέσα σε αυτό με ένα… τσεκούρι.

Η καταγγελία της Bianco είναι μία από τις πολλές που έχουν γίνει τις τελευταίες εβδομάδες για τον Manson. Μετά από αυτή της Evan Rachel Wood η δισκογραφική του έβαλε τέλος στη συνεργασία τους, ενώ η συμμετοχές του στα American Gods και Creepshow κόπηκαν από τις παραγωγές των σειρών.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα με την εξομολόγηση της Esmé Bianco εδώ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ