Marilyn Manson: Αρνείται την κατηγορία της Evan Rachel Wood για βιασμό στο βίντεο κλιπ
News

Marilyn Manson: Αρνείται την κατηγορία της Evan Rachel Wood για βιασμό στο βίντεο κλιπ

Εδώ και περίπου ένα χρόνο οι κατηγορίες για τον Marilyn Manson διαδέχονται η μία την άλλη. Την αρχή έκανε η Evan Rachel Wood, πέρυσι, όταν τον κατονόμασε ως τον άνθρωπο που την κακοποιούσε την εποχή που είχαν σχέση, για να ακολουθήσουν πολλές γυναίκες στη συνέχεια.

Στις αρχές της εβδομάδας η ηθοποιός έκανε δημόσια άλλη μία καταγγελία, αναφορικά με το βίντεο κλιπ του Heart-Shaped Glasses που κυκλοφόρησε το 2007. Η Wood λέει ότι ο Manson την ανάγκασε να κάνουν αληθινό sεx κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, κάτι το οποίο δεν είχε συμφωνηθεί και η ίδια ένιωσε ότι δεν ήταν ασφαλής και δεν μπορούσε να πει τίποτα σε κανέναν.

Ο δικηγόρος του Manson απάντησε, χαρακτηρίζοντας ψευδείς τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι υπήρχαν πολλοί μάρτυρες που μπορούν να επιβεβαιώσουν τι πραγματικά συνέβη.

«Από όλους τους ψευδείς ισχυρισμούς που έχει κάνει η Evan Rachel Wood κατά του Brian Warner (σ.σ. το πραγματικό όνομα του Manson) η γεμάτη φαντασία αφήγηση της για τα γυρίσματα του Heart-Shaped Glasses πριν από 15 χρόνια είναι η πιο εξωφρενική και εύκολη να διαψευστεί, αφού υπήρχαν πολλοί μάρτυρες. Η Evan όχι μόνο είχε πλήρη συνεργασία στα γυρίσματα που κράτησαν τρεις μέρες, αλλά είχε εμπλοκή στο pre-production και το μοντάζ του τελικού βίντεο. Η σκηνή του προσομοιωμένου sεx χρειάστηκε πολλές ώρες γυρισμάτων από διαφορετικές οπτικές γωνίες με μεγάλα διαλλείματα ανάμεσα στο στήσιμο» αναφέρει στη δήλωση του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ