Manu Chao La Ventura - Δευτέρα 23 Ιουνίου - Λιμάνι Θεσσαλονίκης
News

Manu Chao La Ventura – Δευτέρα 23 Ιουνίου – Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Ημέρα: Δευτέρα 23 Ιου νίου 2014

Πόλη: Θεσσαλονίκη

Μέρος: Το Λιμάνι της Πόλης

 Συγκρότημα: Manu Chao La Ventura

 Χρειάζεστε κάτι άλλο;

Οι Manu Chao La Ventura υπόσχονται να ταράξουν τα συναυλιακά δρώμενα της χώρας παρουσιάζοντας ένα show που θα θυμόμαστε για καιρό!

Μετανάστης (Clandestino), ακτιβιστής και βασιλιάς του Bongo ο Μανού είναι ένας καλλιτέχνης με πατρίδα τη μουσική. Τραγουδάει στα αγγλικά, τα γαλλικά, τα γαλικιανά, τα ισπανικά και τα αραβικά δίνοντας ένα πολύ δυνατό show πάνω στη σκηνή. Επαναστάτης με αιτία πάντοτε κατέκρινε κάθε μορφή εξουσίας μέσα από τους πολιτικοποιημένους στίχους του.

Από τις σπουδαίες μέρες των Mano Negra ο Manu Chao λόγω της ιδιαίτερης φύσης του ως καλλιτέχνης βρέθηκε στο επίκεντρο της μουσικής βιομηχανίας, γνωρίζοντας πρωτοφανή επιτυχία, χωρίς να διαφθαρεί ούτε στιγμή. Αντίθετα συνέχισε να μάχεται μέσα από τα τραγούδια, τις ιδέες και την εν γένει στάση του εν άντια στην αδικία και στις κοινωνικές ανισότητες.
Από τη reggae στο punk και από τη rock σε ethnic φόρμες η μουσική του Manu Chao είναι ένα χωνευτήρι πολιτισμών και μουσικών ειδών, με τη χαρακτηριστική φωνή του να συμπαρασύρει κάθε θεατή. Τα τραγούδια του λατρεύτηκαν αμέσως από το κοινό μετατρέποντας τον Chao σε ένα φαινόμενο για τη σύγχρονη μουσική βιομηχανία. Κάθε του εμφάνιση μπορεί να χαρακτηριστεί σα μια live εμπειρία ζωής!

Ο Manu ξανάφερε την ισπανόφωνη μουσική στο προσκήνιο και μέσα από τους προσωπικούς του δίσκους δε σταμάτησε στιγμή να πειραματίζεται δίνοντας στους fans του περισσότερους από ένα λόγους για να χορέψ ουν, να τραγουδήσουν και να σταματήσουν να καταπίνουν αμάσητα όσα προσφέρει αφειδώς η κοινωνική πραγματικότητα. Μουσικός του δρόμου, αντιρρησίας συνείδησης, «τρελός» σε ένα κόσμο γνωστικών, hippy μιας άλλης εποχής, ο Manu Chao είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μουσικά πρόσωπα του σήμερα.

O χαρισματικός καλλιτέχνης μαζί με το συγκρότημα του θα βρεθούν λοιπόν στις 23 Ιούνιου 2014 στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης ξεσηκώνοντας τους φίλους τους από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο!

Μια αξέχαστη συναυ λιακή εμπειρία!
Te gustas?

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα πρώτα εισιτήρια θα στοιχίζουν 12 ευρώ,μετά την εξάντληση τους θα στοιχίζουν 16 ευρώ και στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 19 ευρώ

Η προπώληση ξεκινά την Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Σημεία προπώλησης

Θεσσαλονίκη
(NEO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ) Ticket House, Πλ. Αριστοτέλους 5
Musicland, Μητροπόλεως 102,τηλ. 2310 264880
Stereodisk, Aριστοτέλους 4, τηλ. 2310 262912

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
τηλ.: 210 3608 366

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ