Μαντέψτε ποιος είναι υπεύθυνος για το δραματικό φινάλε του Game of Thrones!
News

Μαντέψτε ποιος είναι υπεύθυνος για το δραματικό φινάλε του Game of Thrones!

Αν δεν έχετε δει ακόμα το πέμπτο επεισόδιο της 6ης σεζόν του Game of Thrones τότε καλύτερα να φύγετε γρήγορα από εδώ. Και αυτό γιατί…

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS

556bb81c4ae56e586e457483_spoilers-game-nights-king

Η έκτη σεζόν του Game of Thrones είναι η πρώτη που οι δημιουργοί της σειράς προχωρούν χωρίς να έχουν υλικό από τα βιβλία του George Martin στα χέρια τους. Έτσι βλέποντας το επεισόδιο της Κυριακής πιστέψαμε ότι η αποκάλυψη με την πραγματική προέλευση του ονόματος του Hodor είναι δικιά τους επινόηση.

Αυτό όμως τελικά δεν ισχύει. Ξέρετε ποιος είναι υπεύθυνος; Ο γνωστός σεσημασμένος βιαστής της ψυχολογίας μας.

george martin

Ναι ναι. O George RR Martin. Όπως είπαν μιλώντας το EW οι  David Benioff και Dan Weissστη συνάντηση που είχαν πριν από δύο χρόνια με τον Martin και στην οποία τους έδωσε ένα γενικότερο πλάνο για το πώς σκοπεύει να τελειώσει τα βιβλία του τους αποκάλυψε τρεις σοκαριστικές σκηνές.

Την πρώτη την είδαμε πέρυσι όταν ο Στάνις θυσίασε την κόρη του. Την δεύτερη την είδαμε την Κυριακή όταν θυσιάστηκε ο Hodor και μάθαμε ότι υπεύθυνος για τα βάσανα του από την αρχή ήταν ο Μπραν.

Όσο για την Τρίτη; Αυτή θα έρθει στο φινάλε της σειράς και φυσικά δεν είπαν ποια θα είναι αλλά είμαστε σίγουροι θα μας διαλύσει και πάλι την ψυχολογία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ