Manson για Justin Bieber: «Δεν μου αρέσει να παλεύω με κορίτσια»
News

Manson για Justin Bieber: «Δεν μου αρέσει να παλεύω με κορίτσια»

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας είναι αυτές τις ημέρες ο Marilyn Manson, από τη μία με το νέο του άλμπουμ να σκαρφαλώνει στη 2η θέση του billboard και την κορυφή των rock charts στην Αμερική, αλλά και με το ατύχημα που είχε επί σκηνής και τον ανάγκασε να ακυρώσει μία σειρά εμφανίσεων.

Σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο Manson, ρωτήθηκε για την κόντρα του με τον Justin Bieber για το περίφημο μπλουζάκι. Πριν από ένα μήνα είχε πει ότι το θέμα είχε λήξει, αλλά η δημοσιογράφος τον τσίγκλισε λέγοντας του ότι θα έπρεπε να τον είχε… πλακώσει (kick his ass είπε χαρακτηριστικά).

«Είναι σε μία θρησκευτική σεξουαλική αίρεση με μία ασιατική εκδοχή του Dave Navarro (σ.σ. ο κιθαρίστας των Jane’s Addiction) αυτή την εποχή. Και δεν μου αρέσει να παλεύω με κορίτσια».

Η δημοσιογράφος συνέχισε ρωτώντας τι μπορεί να σκεφτόταν ο Bieber όταν κυκλοφόρησε το μπλουζάκι με το πρόσωπο του Manson.

«Δεν μπορώ να σκαλίσω το μυαλό ενός σκίουρου» ήταν η απάντηση του και φυσικά το θέμα άρχισε και πάλι να κάνει τον γύρο του internet, αφού ο Manson ξέρει πολύ καλά το πώς να δημιουργεί τζέρτζελο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ