Περίεργα μας τα λένε οι Manowar για τον κιθαρίστα τους που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία
News

Περίεργα μας τα λένε οι Manowar για τον κιθαρίστα τους που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία

Το βράδυ της Πέμπτης έγινε γνωστή η υπόθεση του Karl Logan, του κιθαρίστα των Manowar, που συνελήφθη τον Αύγουστο για κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

Η εγγύηση ορίστηκε στα 35.000 δολάρια, την πλήρωσε και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη.

Περιμέναμε να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του συγκροτήματος και αυτή ήρθε τελικά το απόγευμα της Παρασκευής. Και ήταν εντελώς διπλωματική.

«Με αφορμή την σύλληψη του Karl Logan και τις κατηγορίες εναντίον του: Λόγω του γεγονότος ότι ο Karl και οι δικηγόροι του ασχολούνται με αυτά τα θέματα, δεν θα παίξει με τους Manowar. Το νέο άλμπουμ και η επερχόμενη περιοδεία δεν θα επηρεαστούν».

Δεν αναφέρεται λοιπόν πουθενά το αν ο Logan παραμένει μέλος τους, παρά μόνο ότι επειδή ασχολείται με αυτά τα θέματα δεν θα παίξει με το συγκρότημα. Ακόμα και αν παίζουν το χαρτί με το τεκμήριο της αθωότητας θα έπρεπε να υπάρχει μία υποσημείωση ότι οι κατηγορίες είναι πολύ σοβαρές και ότι θα πράξουν ανάλογα όταν γίνει γνωστή η ετυμηγορία του δικαστηρίου.

Δεν είναι σε καμία περίπτωση ξεκάθαρη η τοποθέτηση τους και κλείνοντας να πούμε ότι από το ύφος φαίνεται ότι γνώριζαν την υπόθεση και απλά τοποθετήθηκαν τώρα που πήρε δημοσιότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: