Mandalorian: To πρώτο trailer της 2ης σεζόν βάζει στο παιχνίδι τους Jedi!
News

Mandalorian: To πρώτο trailer της 2ης σεζόν βάζει στο παιχνίδι τους Jedi!

H πιο πολυαναμενόμενη σειρά του φθινοπώρου είναι φυσικά το Mandalorian που επιστρέφει με τη 2η σεζόν του στις 30 Οκτωβρίου.  Το πρώτο trailer δόθηκε στη δημοσιότητα το μεσημέρι της Τρίτης και από αυτό απουσιάζουν νέοι χαρακτήρες, όμως βλέπουμε μια μυστηριώδη φιγούρα που παρακολουθεί τον Mando και τον Baby Yoda. Την υποδύεται η Sasha Banks του WWE.

Μαθαίνουμε επίσης ότι η σύσταση που δίνεται στον Mandalorian είναι να επιστρέψει τον μικρό σε όποια μέλη του τάγματος των Jedi έχουν επιβιώσει. Η 2η σεζόν της σειράς πρόλαβε και ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της πριν την καραντίνα έτσι η πρεμιέρα της θα γίνει κανονικά όπως είχε οριστεί στα τέλη Οκτωβρίου στο Disney+.

«Η νέα σεζόν έχει στόχο να παρουσιάσει μία μεγαλύτερη ιστορία» δηλώνει ο Favreau που τονίζει ότι θα υπάρχει επέκταση πέρα από την πορεία του Mando. «Το κάθε επεισόδιο θα έχει τον δικό του χαρακτήρα και ελπίζουμε ότι θα παρουσιάσουμε πολλά νέα πράγματα. Όλα είναι μεγαλύτερα, ενώ διακυβεύονται πολλά, αλλά και η προσωπική ιστορία του Mandalorian με τον Baby Yoda θα εξελιχθεί με έναν τρόπο που πιστεύω ότι θα αρέσει στον κόσμο». 

https://youtu.be/eW7Twd85m2g

400

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ