Mandalorian: Οι πρώτες εικόνες από τη 2η σεζόν
News

Mandalorian: Οι πρώτες εικόνες από τη 2η σεζόν

Το Mandalorian ήταν ίσως η μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία της σεζόν που πέρασε, με τη σειρά από το σύμπαν του Star Wars να είναι υποψήφια για 15 Emmy, ενώ ενθουσίασε και το κοινό.

Η 2η σεζόν της σειράς πρόλαβε και ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της πριν την καραντίνα έτσι η πρεμιέρα της θα γίνει κανονικά όπως είχε οριστεί στα τέλη Οκτωβρίου στο Disney+. To EW στο νέο του τεύχος έχει ένα μεγάλο αφιέρωμα, στη σειρά με συνεντεύξεις από το δημιουργό Jon Favreau αλλά και τους πρωταγωνιστές,  ενώ παρουσιάζει και τις πρώτες φωτογραφίες.

«Η νέα σεζόν έχει στόχο να παρουσιάσει μία μεγαλύτερη ιστορία» δηλώνει ο Favreau που τονίζει ότι θα υπάρχει επέκταση πέρα από την πορεία του Mando. «Το κάθε επεισόδιο θα έχει τον δικό του χαρακτήρα και ελπίζουμε ότι θα παρουσιάσουμε πολλά νέα πράγματα. Όλα είναι μεγαλύτερα, ενώ διακυβεύονται πολλά, αλλά και η προσωπική ιστορία του Mandalorian με τον Baby Yoda θα εξελιχθεί με έναν τρόπο που πιστεύω ότι θα αρέσει στον κόσμο». Αυτές που ακολουθούν είναι οι πρώτες εικόνες και σύντομα περιμένουμε και το trailer.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ