Μάλλον βρέθηκε η πρωταγωνιστρία του δεύτερου IT
News

Μάλλον βρέθηκε η πρωταγωνιστρία του δεύτερου IT

Μετά την τεράστια επιτυχία του ΙΤ η Warner Bros δεν έχασε καθόλου χρόνο και ανακοίνωσε ότι το δεύτερο μέρος θα βγει στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο του 2019.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του καλοκαιριού και ίσως να ξέρουμε πλέον το πρώτο όνομα που θα μπει στο καστ για ένα από τους ρόλους των ενηλίκων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, λοιπόν, η Jessica Chastain έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για να υποδυθεί την ενήλικη εκδοχή της Beverly. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο αφού και το σενάριο δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένο αλλά είναι πολύ πιθανό να καταλήξουν θετικά.

Θυμίζουμε ότι η Chastain ήταν από τα πρώτα ονόματα που είχαν ακούστει για τον ρόλο και η ίδια είχε εκδηλώσει πριν λίγο καιρό την επιθυμία της να γίνει μέρος του πρότζεκτ.

«Αγαπάω τον Andy Muschietti και την Barbara (αδελφή του σκηνοθέτη και παραγωγός της ταινίας).  Δούλεψα μαζί τους στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του το Mama. Και η Barbara είναι μία από τις καλύτερες φίλες μου. Έτσι θα ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί τους είναι σαν οικογένεια για μένα και ελπίζω να το καταφέρουμε».

Σε άλλη συνέντευξη ο ίδιος ο Andy Muschietti είχε εμφανιστεί και αυτός θετικός:

«Η Jessica είναι μία καταπληκτική ηθοποιός και πολύ καλή μου φίλη, έτσι θα ήθελα πολύ να υποδυθεί την Beverly. Της άρεσε η ταινία και τα αστέρια μοιάζουν να έχουν έρθει στην ίδια ευθεία σε αυτό το θέμα, αλλά θα πρέπει να το κάνουμε να δουλέψει. Έχω πολλές ιδέες για το υπόλοιπο καστ αλλά είναι πρόωρο να μιλήσουμε για ονόματα».

Το πρώτο IT κατάφερε μέσα σε λίγες ημέρες να γίνει η πιο εμπορική ταινία τρόμου όλων των εποχών, ενώ ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες με πάνω από 700 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ