Μάλλον μας βγήκε λίγο παράξενος ο Joey Jordison
News

Μάλλον μας βγήκε λίγο παράξενος ο Joey Jordison

Ακόμα δεν υπάρχει καμία εξήγηση για την απομάκρυνση του από τους Slipknot. Ο Jordison ήταν από τους ιδρυτές της μπάντας και όμως έμεινε απ’έξω.

Εδώ και περίπου ένα χρόνο ο Jordison είχε φτιάξει νέα μπάντα τους Scar the Martyr που κυκλοφόρησαν μάλιστα και το συμπαθητικό ντεμπούτο τους.

Για τραγουδιστή είχε πάρει τον σχετικά άγνωστο Henry Derek Bonner που πριν από λίγη ώρα έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από τη μπάντα.

Τώρα, γιατί λέμε παράξενο τον Joey στον τίτλο μας; Γιατί στη δήλωση αποχώρησης του που έκανε στο Blabbermouth ο Bonner, αφήνει ξεκάθαρες αιχμές προς το πρόσωπο του χωρίς όμως να τον κατονομάζει.

«Χωρίζω και επίσημα τους δρόμους μου με τους Scar The Martyr, λόγω προσωπικών διαφορών, καλλιτεχνικής κατεύθυνσης και μερικών επαγγελματικών αποφάσεων που απλά δεν μπορώ να αγνοήσω. Έδωσα ένα χρόνο από τη ζωή μου σε αυτό αλλά ήρθε η ώρα να προχωρήσω. Πολλά ευχαριστώ στους οπαδούς για την υποστήριξη τους. Θα συνεχίσω να ασχολούμαι με τη μουσική και φτιάχνω νέα μπάντα μαζί με τους King (GOD SEED) και Jeff Friedl (A PERFECT CIRCLE). Δίνω τις καλύτερες ευχές μου στους Scar The Martyr για μελλοντική επιτυχία».

Τώρα δεν θέλουμε να βγάζουμε συμπεράσματα αλλά μάλλον ο Joey δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος για να δουλέψεις μαζί του αυτή την εποχή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ