Μακελειό για τα εισιτήρια των Iron Maiden

Roxx |

Συμπληρώθηκαν 48 ώρες από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για την μεγάλη επιστροφή των Iron Maiden στην Ελλάδα και η κίνηση μόνο ως εξωπραγματική μπορεί να χαρακτηριστεί.

Σε αυτό το διάστημα έχουν κάνει φτερά πάνω από 7.000 εισιτήρια ενώ μέσα στην ημέρα αναμένεται να γίνουν sold out αυτά των 45 ευρώ.

Προφανώς και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι τεράστιο, αλλά επειδή στην Ελλάδα ζούμε, ξέρουμε ότι πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις το ευρύ κοινό περιμένει μέχρι να πλησιάσει πολύ η ημερομηνία της συναυλίας για να προμηθευτεί το εισιτήριο του και τέτοιο αριθμό πωλήσεων, τόσο νωρίς, σπάνια ή ποτέ δεν συναντάμε.

Με αυτούς τους ρυθμούς φυσικά, το συγκρότημα οδεύει προς ολοταχώς για νέο ρεκόρ προσέλευσης σε heavy metal συναυλία στην Ελλάδα, ξεπερνώντας τους εαυτούς τους από το 2018, όταν πάνω από 35.000 άνθρωποι τους είχαν δει από κοντά για τη Legacy of the Beast περιοδεία.

Η προπώληση συνεχίζεται κανονικά online από την ticketmaster αλλά και από το Ζάππειο σε ειδικό χώρο, όπου οι οπαδοί μπορούν να προμηθευτούν τα αγαπημένα hard copy εισιτήρια.  Σύντομα θα ανακοινωθούν τοποθεσίες και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας για πώληση hard copy εισιτηρίων.

Η μεγάλη εμφάνιση των Iron Maiden είναι προγραμματισμένη για τις 16 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ.

Update: Όλες οι πόλεις που θα έχουν hard copy εισιτήρια για τους Iron MaidenΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ