Μάχη με τον καρκίνο του προστάτη έδωσε ο Rob Halford

Roxx |
judas priest

Την αποκάλυψη ότι έδωσε μάχη με τον καρκίνο του προστάτη κατά τη διάρκεια της πανδημίας, έκανε ο Rob Halford μιλώντας στο Consequence αλλά ευτυχώς αυτή την εποχή η νόσος βρίσκεται σε ύφεση.

«Έδωσα τη μικρή μου μάχη με τον καρκίνο πριν από ένα χρόνο. Το πέρασα και τώρα είναι σε ύφεση, ευτυχώς. Συνέβη όσο ήμασταν σε lockdown, έτσι μάλλον όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι σε αυτό το στάδιο της ζωής μου και κάνω ακόμα αυτό που αγαπάω» δήλωσε ο τραγουδιστής των Judas Priest.«Ένιωσα στην αρχή ένα συνδυασμό σοκ, τρόμου και παραδόξως ανακούφισης αφού τουλάχιστον ήξερα τι είχα» πρόσθεσε, αφού η διάγνωση ήρθε τουλάχιστον μία διετία μετά τα πρώτα συμπτώματα.

«Θα πεθάνω; Αυτό ήταν το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ. Ξέρω ανθρώπους που πέθαναν από καρκίνο του προστάτη. Ο γιατρός μου όμως με καθησύχασε λέγοντας ότι δεν πρόκειται να πεθάνω» ανέφερε σε ένα κομμάτι της αυτοβιογραφίας του, που προστέθηκε μετά την αρχική έκδοση της.

O Rob Halford θα έρθει ξανά στην Ελλάδα μαζί με τους Judas Priest τον Ιούλιο του 2022 στο πλαίσιο του Release Athens.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ