Μάχη με τον Drake δίνουν οι Iron Maiden για το νούμερο ένα στην Αγγλία!

Roxx |

Το νέο άλμπουμ των Iron Maiden κυκλοφόρησε και επίσημα την Παρασκευή που μας πέρασε και όπως είναι λογικό οι οπαδοί τους παγκοσμίως έχουν σπεύσει να το αγοράσουν. Στην πατρίδα τους την Αγγλία, οι Maiden δίνουν μάχη για την κατάκτηση του νούμερο 1, αφού αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε και το νέο άλμπουμ του Drake που επίσης σαρώνει.

Στα μισά της εβδομάδας, η καταμέτρηση δείχνει τους Maiden να προηγούνται με 8.000 αντίτυπα, όμως ο αριθμός είναι πολύ μικρός έτσι όλα είναι ακόμα ρευστά. Αν τα καταφέρουν, αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που πηγαίνουν στο νούμερο 1, αφού το είχαν κάνει με το Final Frontier και το The Book of Souls, ενώ συνολικά στην Αγγλία πέντε άλμπουμ τους έχουν πάει στην κορυφή.

Η πρώτη ήταν το 1982 με το Number of the Beast, ακολούθησε το Seventh Son το 1988 και στη συνέχεια το Fear of the Dark το 1992.

Στην Αμερική δεν γίνεται καμία συζήτηση για το ποιος θα πάει στην κορυφή, αφού το Certified Lover Boy του Drake θα κάνει το μεγαλύτερο άνοιγμα της χρονιάς, με τη συντριπτική πλειοψηφία των πωλήσεων να προέρχεται από το streaming και μόνο το 10% από τα φυσικά προϊόντα.

Το Senjutsu αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο top 10, όπως και τα δύο προηγούμενα άλμπουμ των Iron Maiden που τους είχαν χαρίσει τις υψηλότερες θέσεις της καριέρας τους αφού και τα δύο είχαν πάει στο νούμερο 4.

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ