Μάχη με τα spoilers για το No Way Home δίνει η Sony
News

Μάχη με τα spoilers για το No Way Home δίνει η Sony

Από σήμερα 16 Δεκεμβρίου το No Way Home προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες και όπως είναι λογικό ο περισσότερος κόσμος προσπαθεί να αποφύγει με κάθε τρόπο τα spoilers για την ταινία και αφού στη χώρα μας το βλέπουμε μία  μέρα νωρίτερα από την Αμερική έχουμε ένα μικρό προβάδισμα στην αποφυγή τους.

Όσο όμως και να προσπαθήσεις, όσο και να αποφύγεις τα social και τα σχόλια στο reddit υπάρχει περίπτωση να σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις και σε αυτή την περίπτωση, ένα πάρα μα πάρα πολύ επικίνδυνός τόπος είναι το youtube.

Και αυτό γιατί εμφανίστηκαν την Τετάρτη βίντεο με μεγάλα κομμάτια της ταινίας, που είναι αληθινά και έχουν τεράστια spoiler για τα όσα γίνονται στη νέα ταινία του Spider-Man, με τους τίτλους των βίντεο και τα screenshot να χαλάνε την εμπειρία για το ευρύ κοινό, αφού σκάνε μύτη στην αρχική σελίδα χωρίς απαραίτητα να τα ψάξεις. Σας το λέμε γιατί την πατήσαμε και εμείς ήδη.

Από την Τετάρτη λοιπόν, η Sony έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να κατέβουν αυτά τα βίντεο από το youtube και μέχρι το βράδυ δεκάδες είχαν δεχθεί απομακρυνθεί, αφού πρώτα βέβαια είχαν προκαλέσει μεγάλη ζημιά.

Ένα από τα βίντεο μάλιστα, περιείχε ένα ολόκληρο δεκάλεπτο γεμάτο spoilers από το No Way Home, ενώ τα περισσότερα είχαν υπότιτλους από ασιατικές χώρες και κάποια ήταν μεταγλωττισμένα.

Η νέα ταινία του Spider-Man αποτελεί το μεγαλύτερο κινηματογραφικό event στην εποχή του Covid και αναμένεται να φέρει ξανά εποχές προ-πανδημίας στο box-office με τις προβλέψεις να λένε ότι δεν αποκλείεται να ξεπεράσει τα 150 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις στην Αμερική, φτάνοντας μέχρι και τα 200 εκατομμύρια, ενώ και στις υπόλοιπες χώρες η προπώληση κινείται σε επίπεδα ρεκόρ όχι μόνο για την εποχή αλλά γενικά.

Αυτή είναι η επίσημη περίληψη της ταινίας: 

Για πρώτη φορά στην κινηματογραφική ιστορία του Spider-Man, η ταυτότητά του αποκαλύπτεται, φέρνοντας τις ευθύνες του ως Super Hero σε πόλεμο με την κανονικότητα στη ζωή του και θέτοντας αυτούς που αγαπά περισσότερο σε κίνδυνο.

Όταν απευθύνεται στον Dr Strange να τον βοηθήσει με την αποκατάσταση του μυστικού του, το ξόρκι ανοίγει μια πόρτα στον κόσμο που επιτρέπει να ελευθερωθούν οι πιο δυνατοί εχθροί που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Spider-Man σε κάθε σύμπαν.

Τώρα, ο Πίτερ πρέπει να ξεπεράσει την πιο μεγάλη πρόκληση, που θα αλλάξει για πάντα το δικό του αλλά και το μέλλον του Πολυσύμπαντος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ