Μάχη με ράπερ δίνουν οι AC/DC για το νούμερο 1 στην Αμερική!
News

Μάχη με ράπερ δίνουν οι AC/DC για το νούμερο 1 στην Αμερική!

Το νέο άλμπουμ των AC/DC κυκλοφόρησε την Παρασκευή που μας πέρασε και φυσικά σαρώνει τις πωλήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Το συγκρότημα επιχειρεί μάλιστα να ανέβει για μία ακόμα φορά στην κορυφή του Billboard στην Αμερική, αλλά δίνει μάχη σώμα με σώμα με τους ράπερ Future και Lil Uzi Vert που κυκλοφόρησαν το mixtape Pluto x Baby Pluto.

Οι AC/DC στηρίζονται περισσότερο στις φυσικές πωλήσεις που έχουν δεχθεί ακόμα μεγαλύτερο πλήγμα αυτή την εποχή λόγω της πανδημίας, ενώ οι αντίπαλοι τους έχουν ως μεγάλο όπλο το streaming.

Οι AC/DC έχουν ανέβει άλλες δύο φορές στο νούμερο ένα της Αμερικής και όχι, η μία δεν είναι με το Back in Black, που παρά το γεγονός ότι είναι το δεύτερο άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών (πενήντα εκατομμύρια), την εποχή που κυκλοφόρησε πήγε μέχρι το νούμερο τέσσερα.

Το πρώτο άλμπουμ τους που πήγε στην κορυφή ήταν το For Those About to Rock, το 1981 και το δεύτερο το Black Ice το 2008. Για το πώς τα πήγαν στην Ελλάδα, θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: