Έκοψαν και τη σειρά του Luke Cage από το Netflix!
News

Έκοψαν και τη σειρά του Luke Cage από το Netflix!

Μπορεί το τέλος του Iron Fist που ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα να ήταν προδιαγεγραμμένο, όμως αυτό που έγινε τώρα δεν το περίμενε κανένας.

Με κοινή ανακοίνωση τους, Marvel Television και Netflix έκαναν γνωστό ότι ο Luke Cage δεν θα επιστρέψει για τρίτη σεζόν, αν και ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα συνεχιζόταν.

Η 2η σεζόν της σειράς έκανε πρεμιέρα τον Ιούνιο που μας πέρασε και συνοδεύτηκε και αυτή από πολύ καλές κριτικές όπως και η πρώτη.

Σε αντίθεση με το Iron Fist που είχε πολύ κακά νούμερα, ο λόγος διακοπής του Luke Cage είναι από όλα δείχνουν οι διαφορές που υπήρχαν ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές για τον τρόπο που θα συνεχιζόταν η σειρά.

«Δυστυχώς, ο Luke Cage της Marvel δεν θα επιστρέψει για τρίτη σεζόν. Όλοι μας στη Marvel Television και το Netflix είμαστε ευγνώμονες στον showrunner, τους σεναριογράφους, το καστ και τους ανθρώπους της παραγώγης που έφεραν στη ζωή το Harlem του ήρωα για δύο σεζόν, αλλά και στους τηλεθεατές που υποστήριξαν τη σειρά».

Μετά το «τσεκούρι» στις δύο σειρές, στο Netflix συνεχίζουν ο Daredevil (η τρίτη σεζόν είναι διαθέσιμη από την Παρασκευή), η Jessica Jones που πήρε το πράσινο φως για μία ακόμη σεζόν, αλλά και ο Punisher.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ