We love insanity! (Οι 10 παραλογισμοί της βδομάδας)
News

We love insanity! (Οι 10 παραλογισμοί της βδομάδας)

Καταστάσεις καθημερινής τρέλας. Εντάξει μας αρέσει να ζούμε με (σε) αυτό. Ως κλασσικοί Έλληνες αρεσκόμαστε να κράζουμε του πάντες και τα πάντα και να έχουμε άποψη για όλα, από το ρούχο της Πάολα (ή μήπως Πάολας) μέχρι τα πειράματα στο CERN για το «σωματίδιο του θεού».

Για… ζουρλομανδία είναι και αυτά που συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα.

-Η απομάκρυνση του Adonis, όχι η επιστροφή του… Μπερδεύτηκα. Αρχικά ο λατρεμένος «μπουμπούκος» θα πήγαινε σπίτι του να βοηθήσει τη λεχώνα καλή του αλλά τελικά τον καθήκον τον κάλεσε και πάνω στο άτι του γύρισε καλπάζοντας ως κυβερνητικός εκπρόσωπος…

-Η τοποθέτηση του Δαραβίγκα, όχι η απομάκρυνση… Μπερδεύτηκα ξανά. Adonis μου προκαλείς σύγχυση! Ο αγαπημένος πανελίστας του αγαπημένου Στέφανου Χίου τοποθετήθηκε επικεφαλής του ΟΚΑΝΑ από τον Adonis λίγο πριν αποχωρήσει από το Υπουργείο Υγείας. Ο διάδοχος του και εξίσου δημοκρατικός Μάκης Βορίδης, τον «ξήλωσε» την επόμενη μέρα….

-Το 5-1 της Ολλανδίας επί της Ισπανίας. Όχι αυτό από μόνο του δεν είναι παραλογισμός! Παραλογισμός είναι τα όσα γράφονταν και λέγονταν μετά περί εκδίκησης κλπ κλπ. Να επισημάνω ότι οι «οράνιε» με αυτό το 5-1 ούτε κούπα πήραν ούτε καν απέκλεισαν από κάποια φάση του Μουντιάλ την κάτοχο του τίτλου… Για να μην τρελαθούμε τελείως δηλαδή…

-Σήμερα ο καιρός θα είναι; Γρίφος για δυνατούς λύτες! Πας για ένα μπάνιο και δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει! Στην Ελλάδα μεγαλώσαμε, αλλιώς μάθαμε! Σοβαρέψου καιρέ αλήθεια!

-Τα καυτά σορτσάκια… Όχι αυτά από μόνα τους αλλά το σαρκικό περιεχόμενο. Καλή μου αλήθεια, αλήθεια τώρα όμως, κάνει ζέστη δε λέω αλλά δεν είναι ανάγκη το σορτς να φτάνει μέχρι τα καπούλια με τόση κυτταρίτιδα. Και εννοούμε πολύ όχι σαν μερικές που βλέπουν ίχνος και παθαίνουν υστερία. ΠΟΛΥ! Μου χαλάς την αισθητική πρωινιάτικα!

-Τα κουστούμια! Ποτέ μου δεν το κατάλαβα. Έξω 35-45-55 βαθμούς, μεσημέρι, και ο άλλος με σακάκι και γραβάτα. Ό,τι δουλειά και να κάνεις, δεν με νοιάζει, είναι ΠΑΡΑΛΟΓΟ!

-Η αναμονή στο λογιστή. Λίγες μέρες πριν το φινάλε για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων (που θα πάρει παράταση αλλά το κρατάνε κρυφό για έκπληξη, κάθε χρόνο τα ίδια στα διάλα) τα λογιστικά γραφεία θυμίζουν ιατρεία πασίγνωστου νευροχειρούργου. Κόσμος περιμένει καρτερικά με τις ώρες με τον «ειδικό» να σου αραδιάζει φόρους και πρόστιμα και τέλη και εισφορές που θα κληθείς να πληρώσεις… Επιτυχία 100% σε έντρομα-απεγνωσμένα ύφη κατά την έξοδο που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κομπάρσοι σε ταινία τρόμου.

-Η φωτογραφία με την εθνική Αγγλίας, Ιταλίας και Ελλάδας κατά την αναχώρησή τους για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Δηλαδή περιμέναμε όλοι μια φωτογραφία για να διαπιστώσουμε ότι οι Άγγλοι είναι ξενέρωτοι, οι Ιταλοί ψώνια και εμείς χειμαδιό;
-Τα ποδοσφαιρικά status για τα Μουντιάλ στα social media! Αποφάσισα να μη βλέπω τα παιχνίδια και να ενημερώνομαι για την εξέλιξή τους από τη ροή στο Facebook!

-Μύκονος!!! Ευτυχώς που το “lifestyle” σύστημα αποκαθηλώθηκε και μποϊκοτάρουμε την Ψαρού! Όσα μνημόνια κι αν έρθουν εμείς το ίδιο ζώα θα είμαστε!

Sincerely yours,

Αγανακτισμένη Σούζυ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ