Lord of the Rings: Οι πρώτες επίσημες εικόνες του Rings of Power!
News

Lord of the Rings: Οι πρώτες επίσημες εικόνες του Rings of Power!

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του τίτλου της σειράς, με το ανατριχιαστικό teaser, το Amazon έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα character poststers από το Rings of Power του Lord of the Rings.

Και δεν μιλάμε για 5-6 εικόνες, αλλά για 23 πόστερ που δεν μας αποκαλύπτουν όμως τα πρόσωπα αλλά ούτε και τα ονόματα των χαρακτήρων. Για τον μόνο που είμαστε σχεδόν σίγουροι είναι ο Sauron που θα δείτε στο πρώτο από τα πόστερ.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου στο Amazon Prime και υπάρχει έντονη φημολογία ότι το πρώτο trailer θα κάνει πρεμιέρα κατά τη διάρκεια του Super Bowl στις 13 Φεβρουαρίου!

Δείτε όλα τα πόστερ.

H σειρά φέρνει για πρώτη φορά στην οθόνη τους ηρωικούς θρύλους της μυθικής 2ης εποχής της Μέσης-Γης. Τοποθετείται χρονικά χιλιάδες χρόνια πριν τα βιβλία του J.R.R. Tolkien,  Hobbit και The Lord of the Rings και θα μεταφέρει τους θεατές πίσω σε μία εποχή που μεγάλες δυνάμεις σφυρηλατήθηκαν, βασίλεια απέκτησαν δύναμη και κατέρρευσαν, απρόσμενοι ήρωες πέρασαν δοκιμασίες, η ελπίδα κρεμόταν από μία κλωστή και ο μεγαλύτερος κακός που δημιούργησε η πένα του Tolkien απείλησε να καλύψει ολόκληρο τον κόσμο με σκοτάδι. 

Ξεκινώντας από μία εποχή ειρήνης, η σειρά ακολουθεί μία ομάδα χαρακτήρων, γνωστών αλλά και νέων, ενώ αντιμετωπίζουν την επιστροφή του κακού στη Μέση-Γη. Από τα πιο σκοτεινά βάθη των Βουνών της Ομίχλης, μέχρι τα μεγαλειώδη δάση στην πρωτεύουσα των ξωτικών, το Lindon, μέχρι το νησιώτικο βασίλειο του Νούμενορ που κόβει την ανάσα και τα πιο απομακρυσμένα μέρη του χάρτη, αυτοί οι χαρακτήρες θα φτιάξουν τις ιστορίες που ζουν πολύ μετά από αυτούς.

Ο μεγάλος κακός που αναφέρεται στην περίληψη είναι φυσικά ο Σάουρον, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε το πως δημιουργήθηκαν τα δαχτυλίδια και πως οι βασιλιάδες των ανθρώπων κατέληξαν να γίνουν Ringwraiths. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε στην οθόνη το Νούμενορ που αναφέρεται και στην περίληψη.

Το σενάριο της σειράς γράφουν οι JD Payne και Patrick McKay, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο J.A. Bayona.  Τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν πραγματποιήθηκαν στη Νέα Ζηλανδία, ενώ για τη δεύτερη σεζόν το πρότζεκτ μεταφέρθηκε στη Βρετανία.

Αυτό είναι το teaser που δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα με τον τίτλο της σειράς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ