Πως θα ήταν τα Load/Reload σε έναν δίσκο;
News

Πως θα ήταν τα Load/Reload σε έναν δίσκο;

Όσοι είσαστε γεννημένοι πριν το 1985 θυμάστε τον χαμό που είχε γίνει με την κυκλοφορία του Load των Metallica.

Και ο χαμός σε αυτή την περίπτωση πάει με την κακή έννοια. Φωνές, κατάρες, αναθέματα. «Οι φλώροι που έκοψαν τα μαλλιά τους, και παίζουν country» και άλλα τέτοια ωραία.

Οι περισσότεροι από αυτούς που ήταν κατηγορηματικά αρνητικοί στην κριτική τους ή δεν έιχαν ακούσει το δίσκο καθόλου ή δεν του είχαν δώσει καθόλου χρόνο.

Όπως και να χει όλα αυτά είναι θέμα γούστου. Άλλο είναι το θέμα εδώ. Κάνοντας μια βόλτα από το Metal Sucks πήρε το μάτι μου ένα θεματάκι αντίστοιχο με αυτό που βλέπετε εδώ. Μια προσπάθεια να γίνουν ένα άλμπουμ τα Load και Reload.

Ο συντάκτης βέβαια με μία πιο μηδενιστική προσέγγιση δεν βρήκε υλικό κατάλληλο για ολόκληρο άλμπουμ αλλά μόνο για ένα EP.  Για να μη μακρηγορούμε, αν θέλετε μπορείτε να τσεκάρετε το άρθρο εδώ.

Εμείς πάντως βρήκαμε υλικό και φτιάξαμε μια μίξη των δύο άλμπουμ με 14 κομμάτια και με τη σειρά που νομίζουμε ότι πρέπει να μπει το καθένα.

Μπορείτε να ακούστε την προσπάθεια μας στη λίστα του spotify που ακολουθεί και αν έχετε κάποια διαφωνία (που θα έχετε) βρίστε μας ελεύθερα στα σχόλια!

[iframe]<center><iframe src=”https://embed.spotify.com/?uri=spotify:user:11100269366:playlist:5Th7Ktafj2BhAMca31G4qY” width=”300″ height=”380″ frameborder=”0″ allowtransparency=”true”></iframe></center>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ