Οι Linkin Park για τον Chester: «Μας λείπεις περισσότερο από όσο μπορούν να εκφράσουν τα λόγια»
News

Οι Linkin Park για τον Chester: «Μας λείπεις περισσότερο από όσο μπορούν να εκφράσουν τα λόγια»

Σήμερα, 20 Ιουλίου, συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που ο Chester Bennington έβαλε τέλος στη ζωή του. Κάτι που μέχρι και σήμερα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει καλά-καλά.

Ο frontman των Linkin Park σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά που μεγάλωσε με τα τραγούδια του και η απώλεια του αποτελεί μία δυσβάσταχτη πραγματικότητα για την οικογένεια, τους φίλους του και τους οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το συγκρότημα -που φυσικά δεν θα είναι ποτέ πια το ίδιο- έγραψε μερικά λόγια για τον Chester στην επέτειο του θανάτου του.

Στον αδελφό μας Chester,

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που έφυγες, μία σουρεαλιστική εναλλαγή θλίψης, θρήνου, άρνησης και αποδοχής. Και παρόλα αυτά ακόμα νιώθουμε ότι είσαι κοντά και μας περιτριγυρίζεις με την ανάμνηση και το φως σου. Το μοναδικό πνεύμα σου άφησε ένα ανεξίτηλο σημάδι στις καρδιές μας, στα αστεία μας, στη χαρά μας, στην τρυφερότητα μας.

Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες για την αγάπη, τη ζωή και το δημιουργικό πάθος που μοιράστηκες με εμάς και τον κόσμο. Μας λείπεις περισσότερο από όσο μπορούν να εκφράσουν τα λόγια.

Με αγάπη,

M, J, D, R, B

Λίγες ώρες πριν από το κοινό μήνυμα, ο μπασίστας του συγκροτήματος Dave “Phoenix” Farrell έγραψε στο instagram παρακάτω:

Στον χρόνο που πέρασε δεν υπήρξε ούτε μία ημέρα που να μην σε σκέφτηκα. Μου λείπεις και ακόμα πονάει που δεν είσαι εδώ. Επέλεξα να μην μιλήσω στην κηδεία γιατί δεν μπορούσα να βρω τα λόγια για να εκφράσω τι ένιωθα. Επέλεξα να μην μιλήσω στη συναυλία που κάναμε για σένα γιατί ήξερα ότι θα δυσκολευόμουν να βρω λόγια. Και σήμερα έναν χρόνο μετά ακόμα παλεύω να εκφράσω τι σήμαινες στην οικογένεια, τους φίλους σου, τους οπαδούς σου… και σε μένα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ