Οι Limp Bizkit σταμάτησαν την περιοδεία τους λόγω ανησυχίας για την ασφάλεια της μπάντας
News

Οι Limp Bizkit σταμάτησαν την περιοδεία τους λόγω ανησυχίας για την ασφάλεια της μπάντας

Εδώ και μερικές εβδομάδες οι περιοδείες συγκροτημάτων έχουν ξεκινήσει κανονικά στην Αμερική, όμως με την πανδημία να επιμένει κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση.

Οι Limp Bizkit που ήρθαν μετά από καιρό στο επίκεντρο των συζητήσεων, με το νέο look του Fred Durst και την εμφάνιση τους στο Lollapalooza, είναι το πρώτο συγκρότημα που σταματάει τις εμφανίσεις και μάλιστα άμεσα.

Με ανακοίνωση τους τονίζουν τη μεγάλη ανησυχία για την ασφάλεια της μπάντας, του συνεργείου και των οπαδών και ακυρώνουν όλες τις υπόλοιπες εμφανίσεις που είχαν προγραμματισμένες για τον Αύγουστο μαζί με τους Spiritbox. Αν και δεν το αναφέρουν στην ανακοίνωση, οι πληροφορίες λένε ότι ο Wes Borland αρρώστησε ενώ είναι πλήρως εμβολιασμένος.

Μετά την εμφάνιση τους στο Lollapalooza την προηγούμενη εβδομάδα το συγκρότημα είδε τις ψηφιακές πωλήσεις του να σημειώνουν αύξηση που ξεπέρασε το 300% ενώ εκείνη την ημέρα από τα ηχεία ακούστηκε και μέρος από έναν νέο τραγούδι που αναμένεται να κυκλοφορήσει με την καινούργια τους δουλειά.

https://youtu.be/OHDTbHyKuZk

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ