Η Vans στο 8ο Athens Tattoo Expo: Έτοιμη να αναδείξει την Αυθεντικότητα και Δημιουργικότητα!
Lifestyle

Η Vans στο 8ο Athens Tattoo Expo: Έτοιμη να αναδείξει την Αυθεντικότητα και Δημιουργικότητα!

Η Vans, το brand που υποστηρίζει τη δημιουργική έκφραση μέσα από τη street κουλτούρα, τα action sports, τη μουσική και την τέχνη του τατουάζ, θα δώσει δυναμικά το “παρών” στο 8ο Athens Tattoo Expo! Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 18, 19 και 20 Οκτωβρίου 2024, στο Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, συγκεντρώνοντας κορυφαίους καλλιτέχνες του τατουάζ από όλη την Ελλάδα. Οι λάτρεις της τέχνης θα απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία.

Μέσα σε έναν χώρο γεμάτο δημιουργικότητα, ανάμεσα σε κορυφαία ελληνικά tattoo studios που υποστηρίζει το brand, ζωντανές καλλιτεχνικές εμφανίσεις, μουσικές παραστάσεις και βραβεύσεις, η Vans θα ξεχωρίσει με το δικό της station. Το σημείο συνάντησης των Vans lovers θα φιλοξενεί τα χαρακτηριστικά σκακιερωτά πουφ, προσκαλώντας τους επισκέπτες να χαλαρώσουν και να ζήσουν τη μοναδική street κουλτούρα του brand.

Το highlight της συμμετοχής στο φετινό Athens Tattoo Expo θα είναι τα custom t-shirts! Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα συλλεκτικό t-shirt της Vans που απεικονίζει τον Mr. Waffle σε δράση!

Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται! Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, η Vans θα χαρίζει μοναδικά δώρα και goodies που σίγουρα θα μείνουν αξέχαστα. Και φυσικά, οι διάσημες βάφλες της Vans, θα είναι εκεί για να απογειώσουν το vibe του tattoo event.

Το 8ο Athens Tattoo Expo υπόσχεται τρεις ημέρες γεμάτες τέχνη, μουσική, tattoo acts, βραβεύσεις και ατέλειωτη διασκέδαση. Η Vans, πιστή στην αποστολή της να προωθεί την αυτοέκφραση και την underground κουλτούρα, σας προσκαλεί να γίνετε μέρος αυτής της μοναδικής εμπειρίας!

Ραντεβού στις 18, 19 και 20 Οκτωβρίου 2024 στο Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.