Το Vans Shop Riot για 8η χρονιά στην Eλλάδα στις 10 Σεπτεμβρίου!
Lifestyle

Το Vans Shop Riot για 8η χρονιά στην Eλλάδα στις 10 Σεπτεμβρίου!

Η απόλυτη γιορτή του skateboarding, το Vans Shop Riot για 8η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στο Maroussi Skatepark (Αμαρυσίας Αρτέμιδος & Γ. Πιτταρά) του ΟΑΚΑ, σε μια ημέρα αφιερωμένη στη skateboard κουλτούρα, την προώθηση της δημιουργικότητας και το ομαδικό πνεύμα.

Ο διαγωνισμός που έχει αναδειχθεί σε θεσμό, προσκαλεί τα Skate Shops Ελλάδας και Κύπρου και τις ομάδες τους, να συναντηθούν στο Skatepark στο Μαρούσι και να γιορτάσουν μαζί αυτό που τους ενώνει, το skateboarding, διεκδικώντας τον χρυσό τίτλο του Vans Shop Riot Qualifier Greece αλλά και prize money αξίας 3750€.

Ταυτόχρονα μια σειρά αντίστοιχων διαγωνισμών θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης με στόχο oι νικητές να ταξιδέψουν για τον τελικό του Οκτωβρίου στο Manchester, όπου θα συνδεθούν με την υπόλοιπη πανευρωπαϊκή κοινότητα, ενισχύοντας ταυτόχρονα τον πυρήνα της local σκηνής.

Η Vans, όπως κάθε χρόνο ετοιμάζει μοναδικές εμπειρίες και εκπλήξεις για όλους που θα παρευρεθούν στις 10 Σεπτεμβρίου στο Maroussi Skatepark. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Μάθε περισσότερα για τις στάσεις του φετινού Vans Shop Riot: https://www.vans.eu/news/shop-riot.html

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ