Η adidas παρουσιάζει το νέο X Crazyfast σε 3 διαφορετικά μοντέλα
Lifestyle

Η adidas παρουσιάζει το νέο X Crazyfast σε 3 διαφορετικά μοντέλα

Το νέο X Crazyfast της adidas είναι σχεδιασμένο με καινοτόμες τεχνολογίες,  που επιτρέπουν στον παίκτη να ξεκλειδώσει τη μέγιστη ταχύτητα.

Η adidas παρουσιάζει το νέο X Crazyfast σε 3 διαφορετικά μοντέλα, τα οποία μαζί προσφέρουν την καλύτερη στην κατηγορία τους τεχνολογία εστιασμένη στην ταχύτητα. Το νέο X Crazyfast λανσάρεται στις παραλλαγές P+, P1 Laced (με κορδόνια) και P1 Laceless (χωρίς κορδόνια). Όλες προσφέρουν ελαφριές τεχνολογίες “AERO, που έχουν σχεδιαστεί για να ξεκλειδώνουν την ταχύτητα σε όλες τις στιγμές του παιχνιδιού. Το hero μοντέλο P+ διαθέτει τον απόλυτο συνδυασμό καινοτομιών για παιχνίδι στο υψηλότερο επίπεδο και συμπληρώνεται από τα μοντέλα P1 Laced και Laceless, τα οποία διαθέτουν και τα δύο ελαφριές προηγμένες τεχνολογίες, προσαρμοσμένες για ποδοσφαιριστές όλων των επιπέδων.

Το X Crazyfast της adidas δημιουργήθηκε μετά από δοκιμές και συλλογή πληροφοριών τόσο από επαγγελματίες όσο και από ερασιτέχνες αθλητές, ώστε να διασφαλιστεί ότι όλοι – ανεξαρτήτως επιπέδου – μπορούν να επωφεληθούν από τα άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά του. Η Mahsa Aryan, Global Category Director στα ποδοσφαιρικά υποδήματα της adidas, δήλωσε μεταξύ άλλων: “Η διάθεση μιας πλήρους σειράς μοντέλων του X Crazyfast βοηθά τους ποδοσφαιριστές όλων των επιπέδων, είτε αγωνίζονται στα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου είτε στα γήπεδα τοπικών ομάδων, να είναι οι καλύτεροι στις πιο γρήγορες στιγμές του παιχνιδιού”.

Στην Ελλάδα δοκίμασαν πρώτοι το νέο X Crazyfast κορυφαίοι ποδοσφαριστές, που παίζουν όλοι σε διαφορετικές θέσεις και ξεκλείδωσαν τη μέγιστη ταχύτητά τους. Οι Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Βαγγέλης Παυλίδης, Sergio Araujo, Δημήτρης Γιαννούλης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Γιώργος Βαγιαννίδης μεταξύ άλλων, φόρεσαν το απόλυτο ποδοσφαιρικό παπούτσι και απόλαυσαν την καλύτερη επίδοσή τους σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού.

Λίγα Λόγια:

Στο X CRAZYFAST υπάρχει αναβαθμισμένη η καινοτόμος τεχνολογία σόλας SPEEDFRAME της adidas. Η αναβάθμιση περιλαμβάνει την αντικατάσταση της προηγούμενης έκδοσης από carbon με ένα νέο ένθετο AEROPLATE που κάνει τη συνολική πλάκα ελαφρύτερη, παρέχοντας βέλτιστη άνεση και απόκριση. Παράλληλα διατηρεί τα ίδια σχεδιαστικά χαρακτηριστικά για την προώθηση και τη δυναμική κίνηση με τη σχεδίαση των καρφιών να έχει κατασκευαστεί για τη βελτιστοποίηση της πρόσφυσης κατά τη διάρκεια της ταχείας επιτάχυνσης. Όλα τα μοντέλα X Crazyfast είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά, συμβάλλοντας στην προσπάθεια της adidas να δώσει ένα τέλος στα πλαστικά απορρίμματα.

Τα μοντέλα P1 Laced και Laceless του X Crazyfast διαθέτουν την καινοτομία AEROCAGE, μια επένδυση που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει την ιδανική υποστήριξη και σταθερότητα του ποδιού. Παράλληλα το AEROPACITY SPEEDSKIN , ένα στρώμα που επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει, παρέχει άνεση και αίσθηση δεύτερου δέρματος. Επιπλέον και τα 2 μοντέλα P1 διαθέτουν PRIMEKNIT κολάρο που εξασφαλίζει σταθερή εφαρμογή και προσφέρει στους παίκτες τη βέλτιστη άμεση επαφή με τη μπάλα.

Το P+ παρέχει το επόμενο επίπεδο στην καινοτομία μετά τις επιλογές P1. Το εξαιρετικά ελαφρύ επάνω μέρος που αποτελείται από μονό στρώμα AEROPACITY SPEEDSKIN+ είναι προσαρμοσμένο στην AEROCAGE+ επένδυση. Οι βελτιστοποιημένες τεχνολογίες παρέχουν υποστήριξη και σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες. Στο P+ η αιωρούμενη γλώσσα και τα εξαιρετικά ελαφριά κορδόνια βοηθούν στο να παραμένει το πόδι κλειδωμένο στη θέση του.

Τα μοντέλα X Crazyfast είναι διαθέσιμα στο www.adidas.gr, στα adidas stores, και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: