Μεσογειακός κυκλώνας: Δέκα τραγούδια για την κακοκαιρία
Life

Μεσογειακός κυκλώνας: Δέκα τραγούδια για την κακοκαιρία

Ο μεσογειακός κυκλώνας πλησιάζει και όσο περνάει η ώρα τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να γίνουν ακόμα πιο έντονα με πολύ υψηλά ποσοστά βροχής και θα συνοδεύεται από σποραδικές καταιγίδες, ανέμους που κατά τόπους θα πνέουν σε επίπεδα θύελλας (άνω των 10 μποφόρ) και πολύ μεγάλο κυματισμό.

Επειδή γενικά φημιζόμαστε για την… ψυχραιμία μας, ετοιμάσαμε μία λίστα με δέκα τραγούδια που μπορούν να αποτελέσουν το κατάλληλο soundtrack για τις επόμενες ώρες.

Συνοδεύουμε τα τραγούδια με ένα μικρό σχόλιο και όλα μαζί φτιάχνουν μια μικρή ιστορία που μας φτάνει μέχρι το τέλος του κόσμου.

Slayer – Raining Blood

Είναι πρωί είσαι φρέσκος-φρέσκος και βλέπεις βροχή μετά από καιρό. Είναι προφανές ότι το χαίρεσαι και χαιρετίζεις την άφιξη της καταιγίδας με το τραγούδι που αρμόζει.

Twilight of the Thunder God

Αρχίζεις να συνηθίζεις στην ιδέα ότι μπορεί να είσαι ο άνθρωπος που θα επικρατήσει στη μάχη με τον κυκλώνα. Έχεις στον πλευρό σου τον Όντιν και όλες τις θεότητες της αρχαιότητας.

Saxon- Heavy Metal Thunder

Κάποιες φορές όμως το μόνο που χρειάζεται για να δαμάσεις την οργή της φύσης είναι να καβαλήσεις τον κεραυνό του Heavy metal.

Opeth – Eternal Rains Will Come

Παρά τον αρχικό ενθουσιασμό, αρχίζουν να σε πλημμυρίζουν μαύρες σκέψεις ότι το βροχερό σκηνικό μπορεί να κρατήσει για πάντα.

Alice in Chains-Rainier Fog

Η ένταση της βροχής είναι πια μικρότερη, έτσι οι μαύρες σκέψεις που μπήκαν στο μυαλό σου νωρίτερα, εξαφανίζονται. Είναι διασκεδαστική αυτή η βροχούλα.

Arctic Monkeys-Crying Lightning

Σκέφτεσαι ήδη τον απογευματινό καφέ με παιχνιδιάρικη διάθεση.

Metallica-Only Happy When it Rains

Σουρουπώνει και η βροχή δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό. Θα ήθελες να δεις τον ουρανό καθαρό, όμως ακόμα προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα με την ψιχάλα.

https://youtu.be/nnbLmvW0z0U

BARONESS – If I Have To Wake Up (Would You Stop The Rain?)

Οι πρωινές σκέψεις επανέρχονται. Λες να κρατήσει για πάντα; Και αν κρατήσει για πάντα θα πρέπει να το περάσεις μόνος σου;

Biffy Clyro – The Rain

H βροχή δυναμώνει ξανά. Έχουν περάσει 12 ώρες και δεν θυμάσαι πια πως ήταν ο κόσμος πριν ξεκινήσει να βρέχει. Πιστεύεις με όλη σου την ψυχή ότι δεν θα σταματήσει ποτέ και δεν αποκλείεται αυτό να σε σκοτώσει.

Avenged Sevenfold-Acid Rain

Έχεις πεθάνει. Έχουν περάσει 2.000 χρόνια και η βροχή που ξεκίνησε στα μέσα του Σεπτέμβρη του 2020 δεν σταμάτησε ποτέ. Ο πλανήτης πλημμύρισε και το ανθρώπινο γένος εξαφανίστηκε. Κρίμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ