Λεπτομέρειες για την τρίτη σεζόν του Hannibal και βίντεο με bloopers
Movies and TV

Λεπτομέρειες για την τρίτη σεζόν του Hannibal και βίντεο με bloopers

To φινάλε της δεύτερης σεζόν του Hannibal, ήταν ένα πραγματικό λουτρό αίματος. Το ποιος επέζησε και ποιος όχι θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετό καιρό για να το δούμε, αλλά στην Comic Con και στο πάνελ της σειράς, μάθαμε αρκετά και ενδιαφέροντα πραγματάκια.

Τα καταγράφουμε συνοπτικά αμέσως μετά το βίντεο με τα bloopers από τη δεύτερη σεζόν.

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/NEZlJh3rnjk” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

Πάμε να δούμε λοιπόν κάποιες από τις πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν

-Η τρίτη σεζόν θα τοποθετηθεί χρονικά έναν χρόνο μετά τα γεγονότα του πρόσφατου φινάλε.

– Ο Francis Dolarhyde, ο δολοφόνος με το προσωνύμιο «Tooth Fairy», που έχει κεντρικό ρόλο στον «Κόκκινο Δράκο» του Τόμας Χάρις θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο όγδοο επεισόδιο. Θυμίζουμε ότι το πλάνο του δημιουργού της σειράς Bryan Fuller, είναι τα γεγονότα Κόκκινου Δράκου να αποτυπωθούν στην τέταρτη σεζόν. Αν φυσικά η σειρά ανανεωθεί.

-Ο Raul Esparza θα επιστρέψει ως Dr. Chilton. Τώρα αν θα είναι ζωντανός ή όχι αυτό δεν το ξέρουμε ακόμα.

-Ο Eddie Izzard θα επιστρέψει επίσης ως Abel Gideon, αλλα για αυτόν είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι ζωντανός και ότι ο ρόλος του θα περιοριστεί σε μερικά flashback.

-Οι χαρακτήρες της Clarice Starling και του Barney Matthews, δεν μπορούν προς το παρόν να κάνουν εμφάνιση στο Hannibal λόγω διαμάχης για τα δικαιώματα με την MGM.

-Η τρίτη σεζόν θα επικεντρωθεί στην ιταλική κουζίνα. Τώρα, το αν ο Hannibal τρώει ιταλούς ή μακαρονάδες δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: