Λέμε αντίο στο 2017 με τα δύο τραγούδια που το σημάδεψαν
News

Λέμε αντίο στο 2017 με τα δύο τραγούδια που το σημάδεψαν

Όταν τελείωνε το 2016 λέγαμε ότι αφήσαμε πίσω μας μία χρονιά που πήρε από κοντά μας πολύ μεγάλες μορφές της μουσικής και του κινηματογράφους, ελπίζοντας ότι το 2017 θα είναι καλύτερο. Τι να πούμε τώρα;

Αυτή η χρονιά μας χτύπησε εξίσου δυνατά με τους θανάτους του Malcolm Young, του Warrel Dane και τόσων άλλων (δεν κάνουμε πλήρη καταγραφή), αλλά ήταν οι σοκαριστικοί θάνατοι του Chris Cornell και του Chester Bennington (αυτοκτόνησαν με τον ίδιο τρόπο, με διαφορά τριών μηνών) που σημάδεψαν τη χρονιά.

Αυτά τα δύο τραγούδια που ακολουθούν θα μας θυμίζουν για πάντα τα τραγικά αυτά περιστατικά. Το πρώτο είναι το The Promise, το τελευταίο single που κυκλοφόρησε ο Chris Cornell τον Μάρτιο και το δεύτερο είναι το One More Light μέσα από το ομώνυμο άλμπουμ των Linkin Park.

Κλείνουμε λοιπόν το 2017 και μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε σε όλους σας να έχετε μια καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και αγάπη και πάνω από όλα ευχόμαστε να υπάρχει καλοσύνη ανάμεσα μας. Μια καλή κουβέντα και μία ένδειξη ενδιαφέροντος προς τους συνανθρώπους μας δεν κοστίζει τίποτα, αντίθετα μπορεί να κάνει μεγάλο καλό και να προλάβει πολλά κακά.

Χρόνια πολλά σε όλους!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ