Λεφτά: To Fast & Furious θέλει να εμφανίσει ξανά τον χαρακτήρα του Paul Walker
News

Λεφτά: To Fast & Furious θέλει να εμφανίσει ξανά τον χαρακτήρα του Paul Walker

Σχεδόν τρία χρόνια έχουν περάσει από τον τραγικό θάνατο του Paul Walker που σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα τον Νοέμβριο του 2013.

Τα γυρίσματα του Fast 7 βρίσκονταν τότε σε πλήρη εξέλιξη και οι σκηνές του Paul Walker ολοκληρώθηκαν με χρήση CGI και χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία σε ένα ταιριαστό αντίο στον αδικοχαμένο ηθοποιό.

Τώρα λοιπόν έρχεται στην επιφάνεια το ενδεχόμενο να δούμε ξανά τον χαρακτήρα του στη μεγάλη οθόνη (όχι στην επερχόμενη όγδοη ταινία), κάτι που αποκάλυψε ο αδελφός του Paul Walker, Caleb.

«Μίλησα πριν λίγο καιρό για περίπου μία ώρα στο τηλέφωνο με τον Vin Diesel και το συζητήσαμε. Ήθελε να έχει την άδεια μας. Θα ήθελε να δείξει ξανά τον χαρακτήρα για να δείξει στους οπαδούς του ότι είναι ακόμα εκεί έξω (ο χαρακτήρας). Η Universal θέλει να το κάνει με σεβασμό στον Paul και την οικογένεια μας» δήλωσε ο Caleb Walker που μαζί με τον άλλο του αδελφό, Cody, συμμετείχαν στα γυρίσματα του Furious 7 για να αποτυπώσουν τον σωματότυπο του Paul Walker και να προστεθούν στη συνέχεια τα ειδικά εφέ.

Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάτι περισσότερο στο θέμα και θα χρειαστεί να περιμένουμε τη μεθεπόμενη ταινία αλλά το θεωρούμε τουλάχιστον κακή ιδέα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ