Λεφτά από την περιουσία του Chester ζητά η πρώην γυναίκα του
News

Λεφτά από την περιουσία του Chester ζητά η πρώην γυναίκα του

Μία από τις πιο μαύρες σελίδες του 2017, γράφτηκε στις 20 Ιουλίου, όταν ο Chester Bennington έβαλε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 41 ετών, αφήνοντας πίσω του 6 παιδιά που είχε αποκτήσει από τρεις διαφορετικές σχέσεις. Το ένα από αυτά ο Chester το είχε υιοθετήσει.

Στη διαθήκη του, που είχε δημοσιευθεί λίγο μετά τον θάνατο του γινόταν γνωστό ότι ολόκληρη η περιουσία του θα μοιραστεί στα παιδιά του, αλλά τώρα η πρώην γυναίκα του ζητάει κι άλλα χρήματα.

Η Samantha Olit ήταν παντρεμένη με τον Chester από το 1996 έως το 2005 και μαζί απέκτησαν έναν γιο, τον Draven, που γεννήθηκε το 2002.

Όπως αποκαλύπτει το TMZ με αγωγή που κατέθεσε η Olit ζητάει έξοδα διατροφής του γιου της από το 2012 έως το 2017 που αγγίζουν το μισό εκατομμύριο δολάρια, ενώ ζητά και μέρος από τα έσοδα του merchandising αλλά και των δικαιωμάτων της μουσικής των Linkin Park που είχε ο Chester.

Η αγωγή θα εξεταστεί το επόμενο διάστημα και κύριος αντίδικος θα είναι η Talinda Bennington που παντρεύτηκε τον Chester το 2006 και μαζί απέκτησαν τρία παιδιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ