Τι λέει ο Batman στον Riddler στο νέο trailer;

Roxx |

Ενθουσιασμό προκάλεσε το νέο trailer του Batman που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια της DC Fandome και μάς έδωσε την καλύτερη μέχρι σήμερα εικόνα για την ταινία του Matt Reeves που πέρασε από σαράντα κύματα για να ολοκληρωθεί λόγω της πανδημίας.

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον είναι φυσικά το κεντρικό πρόσωπο και βλέπουμε την μεταμόρφωση σε μία αρκετά διαφορετική εκδοχή του χαρακτήρα, με την οργή να τον καθοδηγεί. Ένα από τα καλά κρυμμένα μυστικά της ταινίας είναι το πόσο σημαντικός θα είναι ο ρόλος του Riddler που υποδύεται ο Πολ Ντάνο και το trailer δίνει με το σταγονόμετρο στιγμιότυπα του χαρακτήρα του, αλλά αυτό που πρέπει να ξεδιαλύνουμε είναι η στιχομυθία του με τον Batman σε ένα σημείο του βίντεο.

Σε ένα σκηνικό που μοιάζει να εκτυλίσσεται στη φυλακή, ο Riddler λέει στον Batman ότι προσπαθεί εδώ και καιρό να φτάσει σε αυτόν.

Ο Batman οργισμένος χτυπάει το γυαλί και κάτι λέει. Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε με την πρώτη ή τη δεύτερη γιατί όντως πιο πολύ με γάβγισμα μοιάζει η φωνή πίσω από το γυαλί, ο Batman ρωτάει τον Riddler «What Have you Done?».

Πάντως, όπως δείχνει η σκηνή λίγο αργότερα με τον Batman να λέει I’m Venageance, η φωνή του θα είναι πιο καθαρή γενικά και δεν θα φτάσουμε σε επίπεδα να προσπαθούμε συνεχώς να καταλάβουμε τι λέει όπως έγινε κάποιες φορές με τον Κρίστιαν Μπέιλ ή με τον Bane του Τομ Χάρντι στο Dark Knight Rises.

H νέα ταινία του Batman κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ