Leatherface: Το Netflix αποκάλυψε τη μάσκα του
News

Leatherface: Το Netflix αποκάλυψε τη μάσκα του

Leatherface: Το πρόσωπο της τρέλας επιστρέφει, ανακοινώνει η αφίσα που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix για το Texas Chainsaw Massacre. Η ταινία έρχεται τις 18 Φεβρουαρίου και αποτελεί απευθείας σίκουελ της θρυλικής ταινίας του 1974.

Έχοντας περάσει σχεδόν 50 χρόνια κρυμμένος, ο Leatherface επιστρέφει για να τρομοκρατήσει μια ομάδα ιδεαλιστών νεαρών φίλων που κατά λάθος αναστατώνουν τον προσεκτικά θωρακισμένο κόσμο του, σε μια απομακρυσμένη πόλη του Τέξας.

Το πόστερ μας δείχνει για πρώτη φορά και τη μάσκα του… σχιζοφρενή δολοφόνου του πριόνι (όπως ήταν ο τίτλος της ταινίας στην Ελλάδα) και φυσικά στάζει αίμα…

Σύνοψη

Η Μέλοντι (Σάρα Γιάρκιν), η έφηβη αδερφή της, Λάιλα (Έλσι Φίσερ), και οι φίλοι τους, Ντάντε (Τζέικομπ Λάτιμορ) και Ρουθ (Νελ Χάντσον), κατευθύνονται προς την απομακρυσμένη πόλη Χάρλοου του Τέξας, για να ξεκινήσουν ένα ιδεαλιστικό νέο επιχειρηματικό εγχείρημα.

Όμως το όνειρό τους σύντομα μετατρέπεται σε ζωντανό εφιάλτη, όταν αναστατώνουν κατά λάθος το σπίτι του Λέδερφεϊς, του ανισόρροπου κατά συρροή δολοφόνου με την αιματοβαμμένη κληρονομιά που συνεχίζει να στοιχειώνει τους κατοίκους της περιοχής – ανάμεσά τους και η Σάλι Χάρντεστι (Όλγουιν Φουέρε), η μοναδική επιζώσα από τη διαβόητη σφαγή του 1973 που θέλει πάση θυσία να εκδικηθεί.

Στην ταινία θα ακούσουμε ξανά και τον John Larroquette που θα έχει το ρόλο του αφηγητή, όπως έκανε στην αρχή της ορίτζιναλ ταινίας.

leatherface netflix

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ