Lars Ulrich για το παίξιμο του: «Δεν έχω τίποτα να αποδείξω»
News

Lars Ulrich για το παίξιμο του: «Δεν έχω τίποτα να αποδείξω»

Μία μεγάλη συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό του fan club των Metallica έδωσε ο Lars Ulrich και εκεί ρωτήθηκε αν τον ενοχλεί η κριτική που του ασκείται καμιά φορά για τις ικανότητες του στα ντραμς. O Lars τόνισε ότι πριν από 20-30 χρόνια μπορεί να τον επηρέαζε αλλά πλέον δεν δίνει σημασία.

«Περιστασιακά, μια φορά στους έξι μήνες θα μπω στη διαδικασία να διαβάσω σχόλια και θα δω το τρολάρισμα γιατί είναι αστείο, αλλά δεν είναι κάτι που κάνω συχνά πια. Πριν από 20 χρόνια θα έλεγα ότι κάποιος είναι κάτι για μένα και θα το σκεφτόμουν, αλλά πλέον δεν ασχολούμαι» τόνισε ο ντράμερ των Metallica.

«Έχω ανοσία πλέον, μετά από τόσα χρόνια απλά δεν με απασχολεί. Είμαι άνετος με τους ποιος είμαι, ποιοι ειναι οι Metallica και είμαι άνετος με τη θέση που έχουμε. Έχω μία εκπληκτική σύζυγό, τρία σπουδαία παιδιά, τον πατέρα μου και τη σύντροφο του, καλούς φίλους και πολύ cool γνωστούς. Δεν έχω τίποτα να αποδείξω» κατέληξε ο Lars και δεν μπορεί φυσικά να διαφωνήσει κανένας σε αυτό.

Oι Metallica το Σάββατο που μας πέρασε έκαναν το πρώτο pay per view σόου τους, που μεταδόθηκε ζωντανά από το ειδικά διαμορφωμένο αρχηγείο τους και παρουσίαν ένα ακουστικό αλλά και ένα ηλεκτρικό σετ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ