Τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει το S&M 2 των Metallica
News

Τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει το S&M 2 των Metallica

To βράδυ της Τετάρτης ο Lars Ulrich έκανε έκπληξη σε μία μεγάλη οπαδό των Metallica που δουλεύει σε παιδιατρική κλινική και μιλούσε για την εμπειρία της την εποχή της πανδημίας στην εκπομπή του Jimmy Kimmel.

O Lars ευχαρίστησε τη νοσοκόμα για τις υπηρεσίες της και της έκανε δύο δώρα. Το πρώτο ήταν ένα VIP εισιτήριο για την επόμενη εμφάνιση του συγκροτήματος στη Νέα Υόρκη ενώ το δεύτερο ήταν ταυτόχρονα και μία αποκάλυψη!

Της υποσχέθηκε ότι θα της στείλει υπογεγραμμένο από όλα τα μέλη του συγκροτήματος το βινύλιο της επόμενης κυκλοφορίας τους που θα είναι το S&M 2. Όπως είπε ο Lars το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο κάτι που δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα από το συγκρότημα. Στο screenshot μπορείτε να δείτε και το εξώφυλλο.

Οι Metallica γιόρτασαν τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του S&M με δύο εμφανίσεις τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε. Περιελάμβαναν τις ορίτζιναλ συνθέσεις αλλά και νέες εκτελέσεις τραγουδιών που κυκλοφόρησαν από το 2000 και μετά. Το αποτέλεσμα προβλήθηκε στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο (και στην Ελλάδα) και μένει να δούμε αν η κυκλοφορία θα συνοδεύεται και από DVD.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: